Hrkala Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 Ahoj prosím o radu poslední dobou se mě stává že za jízdy motor přestane jet a zhasne jako by tam nešla nafta dělá to jen někdy vyměnil jsem palivový filtr skontroloval hadičky,sítko v nádrži,ale občas to udělá připadne mě jako by to na chvilku přerušilo dodávku paliva.Je to sice Jumper,ale je tam motor peugeot 1,9d a čerpadlo bosch.Díky za každou radu. Citovat
dobrmik Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 nemáš špatný kontakt na stop ventilu na čerpadle? Citovat
DJJD Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 jj ... elektromagnetický ventil a dráty k němu na 60%, zbytek mechanická závada na táhlech čerpadla (dorazy, zaseklá stop páčka na plynovém táhlu - většinou zaoxiduje v zimě, stačí prostříknout silikonovým olejem a pořádně s nimi zapohybovat) Měl jsem podobné závady na 405GLD - 1,9D (bez kontaktolu a silikonového oleje jsem ani nevyrážel z domu :-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.