Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas .... mam taky dotaz ... zacalo mi blbnut stredove svetielko pri otvarani pravych prednych dverach ... po otvoreni sa svetileko nerozsvieti a ani pp neukaze ze su dvere otvorene ... kde sa nachadza snimac dveri ?

Odesláno

snimac dveri je sucastou zamku...

rozbrat tapec a pozriet ci nemas nieco odpojene, vypadnute atd, pripadne prestreknut mechanizmus (kontox, WD) atd...

tak by som zacal ja. hlbsiu skusenost nemam, nakolko so mto este nerozoberal...

mozno sa ozve niekto kto sa s tym uz stretol, tak aspon na uvod ti takto mozem zatial pomoct.

post-31067-14109616581122_thumb.jpg

[upravil dne 10/4/11 13:32 Marcel00]

Odesláno

ja mám ten istý problém cca 2 roky ale na šoférovej strane....problém je keď odomknem diaľkovým a otvorím dvere a sadnem do auta, tak pokiaľ do 30 sec nestrčím kľúč do zapaľovania, tak ma auto zamkne...no ale, minulý rok som vymontoval celý zámok, a ten je natvrdo znýtovaný, takže k tomu spínaču som sa nedostal, tak som ho trošku tenkým skrutkovačom za pomoci silik. oleja prehnal, ale stále to nie je ono, proste keď je chladnejšie nebaví, keď je okolo cca 8 stupňov, tak po otvorení dvier zapracuje oneskorene, a v lete baví....stojí zámok dosť koruniek, tak na to kašlem

Odesláno
el. schema zamku... aspon v mojom pripade.

kontakt 3 proti kontaktu 1

omylom som ti oznacil lave vodicove dvere. ale v principe je to jedno. cislo kontaktu sa nemeni...

cislo svorky je 6207

Marcel dik :) ale je niesom elektrikar :D tomuto sa nerozumiem vobec ... :papa

Odesláno

ja som siel pozret ten moj zacal som davat dole tapec a siel som davat dole ovladac na okno tak sa svetielko rozsvietilo :D asi som ho doplasil tak sa rozsvietilo a uz ukazuje aj na pp ze su dvere otvorene ... len do kedy neviem :ro

• O 10 let později...
Odesláno
V 10. 4. 2011 at 14:58, DERT123 napsal:
Citovat
el. schema zamku... aspon v mojom pripade.

kontakt 3 proti kontaktu 1

omylom som ti oznacil lave vodicove dvere. ale v principe je to jedno. cislo kontaktu sa nemeni...

cislo svorky je 6207

Marcel dik :) ale je niesom elektrikar :D tomuto sa nerozumiem vobec ... :papa

Mozte zaslat tu schemu 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...