DERT123 Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 zdravim vas .... mam taky dotaz ... zacalo mi blbnut stredove svetielko pri otvarani pravych prednych dverach ... po otvoreni sa svetileko nerozsvieti a ani pp neukaze ze su dvere otvorene ... kde sa nachadza snimac dveri ? Citovat
Marcel00 Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 snimac dveri je sucastou zamku... rozbrat tapec a pozriet ci nemas nieco odpojene, vypadnute atd, pripadne prestreknut mechanizmus (kontox, WD) atd... tak by som zacal ja. hlbsiu skusenost nemam, nakolko so mto este nerozoberal... mozno sa ozve niekto kto sa s tym uz stretol, tak aspon na uvod ti takto mozem zatial pomoct. [upravil dne 10/4/11 13:32 Marcel00] Citovat
DERT123 Odesláno 10. duben 2011 Autor Odesláno 10. duben 2011 som rozmyslal ci to nebude aj kabel niekde v prechodke Citovat
fifi Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 ja mám ten istý problém cca 2 roky ale na šoférovej strane....problém je keď odomknem diaľkovým a otvorím dvere a sadnem do auta, tak pokiaľ do 30 sec nestrčím kľúč do zapaľovania, tak ma auto zamkne...no ale, minulý rok som vymontoval celý zámok, a ten je natvrdo znýtovaný, takže k tomu spínaču som sa nedostal, tak som ho trošku tenkým skrutkovačom za pomoci silik. oleja prehnal, ale stále to nie je ono, proste keď je chladnejšie nebaví, keď je okolo cca 8 stupňov, tak po otvorení dvier zapracuje oneskorene, a v lete baví....stojí zámok dosť koruniek, tak na to kašlem Citovat
DERT123 Odesláno 10. duben 2011 Autor Odesláno 10. duben 2011 el. schema zamku... aspon v mojom pripade. kontakt 3 proti kontaktu 1 omylom som ti oznacil lave vodicove dvere. ale v principe je to jedno. cislo kontaktu sa nemeni... cislo svorky je 6207 Marcel dik ale je niesom elektrikar tomuto sa nerozumiem vobec ... Citovat
DERT123 Odesláno 10. duben 2011 Autor Odesláno 10. duben 2011 ja som siel pozret ten moj zacal som davat dole tapec a siel som davat dole ovladac na okno tak sa svetielko rozsvietilo asi som ho doplasil tak sa rozsvietilo a uz ukazuje aj na pp ze su dvere otvorene ... len do kedy neviem :ro Citovat
lancuch1 Odesláno 26. říjen 2021 Odesláno 26. říjen 2021 V 10. 4. 2011 at 14:58, DERT123 napsal: Citovat el. schema zamku... aspon v mojom pripade. kontakt 3 proti kontaktu 1 omylom som ti oznacil lave vodicove dvere. ale v principe je to jedno. cislo kontaktu sa nemeni... cislo svorky je 6207 Marcel dik ale je niesom elektrikar tomuto sa nerozumiem vobec ... Mozte zaslat tu schemu Citovat
pavelu96 Odesláno 26. říjen 2021 Odesláno 26. říjen 2021 Povedal bych, že nemože, lebo tu 10 rokov nebol... ozzy56, Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.