m.sigr Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Ahoj lidi, přestali mi fungovat ostřikovače,zkontroloval jsem vnitří pojistky a ty jsou OK. Kde hledat a jak se dostat na motorek ostřikovačů? Nebo jaký problém by mohl být? Motorek si ani nevrzne. Dík za info Citovat
mirdaa Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Motorek máš na nádržce před PP kolem pod blatníkem.Je potřeba odšroubovat alespoň přední spodní část plastové vložky v blatníku (3 samořezy uchycené v nárazníku zespoda).Ještě bych zkontroloval konektor přímo na motorku. Jinak mne to v zimě také vypeklo.Zamrzla mi voda v ostřikovači,brnknul jsem si o ostřik a motorek po rozmrazení vody nešel.Také jsem si myslel,že je KO po kontrole všech pojistek.Nedalo mi to,znovu jsem začal všechny proměřovat a hledat,kde je jaká schovaná...nakonec jsem našel nějakou 2A přepálenou v krabičce u baterky.Po výměně opět stříká jak 18-ti letý mladík:D Citovat
m.sigr Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 Supeer,dikes. V práci jsem si dal práci a už je motorek vyndanej,zatím nefachá ale zkusím ho rozhejbat Citovat
m.sigr Odesláno 13. duben 2011 Autor Odesláno 13. duben 2011 Paráda byl jenom šrajclej,vyfoukání a super stříky střík, ještě jednou díkes za podporu:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.