Marcel00 Odesláno 8. září 2011 Autor Odesláno 8. září 2011 len do dveri menim za tie papierove papundekle, vsetko ostatne ostava, aj vyskace v palubke ostavaju. menim len vo dverach Citovat
DERT123 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 skoda ze nebudes mat cas ich nahodit do nedele rad by som pocul ten rozdiel Citovat
Marcel00 Odesláno 8. září 2011 Autor Odesláno 8. září 2011 vcera som ich len objednal, pochybujem ze do zajtra pridu, ak ano a nebude prsat tak sa o to pokusim ak nebude nejaky zaludny problem... Citovat
pyrone Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 tapacirung vybrat a vymenit kus za kus je OK, pokial ti nic ine nebude vadit tak to stihnes aj na zraze vymenit. budes mat odborny dohlad a veeeeela pomocnikov Citovat
Marcel00 Odesláno 8. září 2011 Autor Odesláno 8. září 2011 :D:D jedine sa obavam velkosti magnetu ze nevleze do toho kosika co je vo dverach... neviem kolko miesta je medzi reprakom a mriezko na dverach... to pre pripad ze by som musel dat podlozku a teda dvihnut reprak vyssie kvoli magnetu Citovat
PCborec Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Marcel00: myslíš že tyto hertz cos vybral, budou hrat minimalně stejně dobře jako JBL ktere jsou v připlatkove vybavě? uvažuji o upravě zakladniho audia v 407, koupil bych JBL zesilovač a k němu připojil současné repro nebo vybral nějake repro jako jsi vybral ty.. + do kufru nějaky basáček připojeny k tomu JBL zesilovači. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. září 2011 Autor Odesláno 8. září 2011 nedokazem to posudit. nepoznam parametre JBL, myslim so vsak ze su na minimalne tak dobrej urovni. Nemam vsak presny model JBL, proeto sa neodvazim porovnavat. Som si vsak na 100% isty ze to bude neporovnatelne lepsie. Maju slusnu citlivost. idealne by sa muselo porovnat na zraze s rovnakou zostavou, pesnickou, radiami. ak by som zohnal oem JBL pre peu, dam JBL. Tieto podla recenzii chvalia, nebojim sa ich kupit, som si isty ze to bude ok, bo tie moje papierove su KO, je to proste pocut ze uz su unavene a nanic... Co sa tvojho zameru tyka, davat zosik a woofer s tym ze nechas tie povodne papierove papundekle co tam su je utopia. Zacni vymenou repro a potom daj zosik. Zial ja som momentalne limitovany financiami, ktore som si urcil podla zameru investicie do auta (priority). Zvazil som ze momentalne do 100€ ma zmysel pre mna investovat. Na allegro.pl bolo isteho casu cely set JBL pre 407mu za 200€ repro, zosik, woofer s kablami, avsak nebol ochotny to poslat na SK napriek ponuknutej uhrade vopred na ucet. hladaj... ak najdes, tak kupuj cely set a to je podla mna dobra cenova i ucinna volba. Citovat
PCborec Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Koukam na allegro, je tam ted za 200zl zesik a poslal by to do cr, ale nevim kde sehnat konektory. Pokud nesezenu jbl repro dam k zesiku ty cos koupil ty. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. září 2011 Autor Odesláno 8. září 2011 na allegro je dost ponuk aj na repro samostatne. zalezi od ceny. konektory moze byt problem skus sa opytat uzivatela HonzaZ, on to absolvoval, urcite ochotne poradi ako s konektormi. pripadne sa tu vecer objavi, urcite zareaguje Citovat
HonzaZ Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Marceli, jsem tu, ale s konektory asi neporadím, protože vždy když kupuji nějaké origo zařízení do auta, tak to chci s konektory a s kousky kablíků. Určitě by se daly koupit v pežotu, ale podle obrázků v SB se to nedá poznat který je který a vzorník určitě nemají. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. září 2011 Autor Odesláno 8. září 2011 presne tak... tiez som tak kupoval webaaaa Citovat
PCborec Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 ještě dotaz k JBL, jsou reproduktory ve dveřich a vpalubovce stejne u 407 a 607? zesilovač bude asi rozdilny, nebo v 607 misto basaku jsou ovaly, je to tak? repro ze dveři vypada na fotkach stejně.. nevim jeslti jsou i stejne parametry...?? Citovat
HonzaZ Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Co jsem viděl, tak repro ve dveřích pro 607 jsou trochu hlubší a myslím, že do 407 nepůjdou. Citovat
MilanF1 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Marcel mě pořádal o reakci, činím tak, aniž bych toto vlákno pořádně četl. Mám HERTZ DSK 165, tedy komponentní dvoupásmo. Zkušennost je taková, že jsem zklamán, výšky jsou super, nemíří mi na nohy, jsou dobře slyšitelné, ovšem projev středobasu je nic extra. Možná proto, že nemám dveře vytlumené. Nicméně je tu posun oproti původním, případně těm, co jsem měl potom. Ale razantní skok dopředu to není. V platu mám ovály, co jsou asi 4 roky staré (už jsou dokonce ulámané kabely k výškám) a ty basují slušně, brzy je budu přikrmovat malým zesíkem. Ovšem plato mi vzadu vytváří řekněme slušnou uzavřenou ozvučnici, ač její objem je tedy obrovský. Ty HERTZy mě stály asi 2000 Kč, měly hrát suprově (dle info zde na foru), ale to bych asi musel pořešit vytlumení dveří, abych alespon trochu vytvořil uzavřenou ozvučnici ... Citovat
Marcel00 Odesláno 9. září 2011 Autor Odesláno 9. září 2011 tam bude asi nejaka zrada, znamy ich v aute tie tvoje DSK165 ma a hraje to pekne bez zosika tak dufam ze nebudem sklamany, kazdopadne sa o skusenost podelim... kazdopadne sa uspokojim zatial s myslienkou ze je to posun oproti povodnym, ako pises, kde som zistil, ze u zadneho repro mam vymlatenu tu papierovu membranu. otazkou zostava kto ma aku hranicu tolerancie pocuvatelnosti a hodnotenia kvality. aj o tom to hodne je. kamarat ma v golfe aparaturu za 2000€ale uprimne povedane, mne sa to nepacilo ako to hra. vsetko mozne mu tam blikalo, na efekt zaujimave, ale vysledok bo pre mna sklamanim za tie peniaze. Citovat
Marcel00 Odesláno 12. září 2011 Autor Odesláno 12. září 2011 dojdu az vo stvrtok, dodavatel sa uz stihol omluvit... Citovat
godzilaTO Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 repro vymenene??? Marcel?? ja som prave pri ceste do nemecka zacul na mojej strane-vodicovej, ze mi zacinaju drncat a strpat repro....preto pomyslam nad vymenoou....len aku znacu dat..ja viem ze repro ako repro, ale aj tak...na JBL neni zbytocne nieco navyse...ale na zlepsenie pocuvatelnosti by sa urcite nieco naslo...len co??? Citovat
Marcel00 Odesláno 12. březen 2012 Autor Odesláno 12. březen 2012 sak je zima polamem stuple ale buduci tyzden asi idem na to... ma dojednanu teplucku garaz Citovat
godzilaTO Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 tak ja len ze preslo skoro 6 mesiacov ze sa poinformujem....:D:D a ostal si pri tej znacke ktoru si nam ukazal vyssie??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.