Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat co vy by jste is koupili nebo doporučili za pneumatiku v rozměru 195/45 R16. osobně se rozhoduju mezi Pirelli PZ NERO a Vredestein Sportrac 3, případně můžete doporučit jinou do 2000kč/ks.

Odesláno

brat, ked kupil Fabiu RS, tak tam mal tie pirelli. Odjazdil na nich sice iba jednu sezonu, ale bol s nimi v celku spokojny. Mal ich ale v rozmere 205/45 R16 co si pamätam, tak boli fakt uplne tiche a na suchu to sedelo extra dobre... z tych dvoch alternativ, by som asi isiel do pirelli...

[upravil dne 4.4.2011 21:35 maximum]

Odesláno

No spíš bych chtěl aby to drželo jak za sucha tak i mokra a najela tak 20 tis km a nemusel ji po 10tis. km vyhazovat úplně sjetou. Nijak sportvně nejezdím, většinou spíš stejně jedu po dálnici nebo mimo město.

Odesláno

Já jsem si před asi 3 týdny koupil Vredestein Sportrac 3 195/50 za skvělou cenu. Tyhle pneu vyhrály ADAC testy 2011, mají novou směs siliky, moc pěkný sportovní vzhled (dezen) a navíc je skoro nikdo nemá, proto jsem je zakoupil, za 4 dny na nich poprvé pojedu ... :papa

Odesláno

Já bych volil typ, který můžeš koupit kdekoliv. Myslím tím následující - jsi na dovolené, prorazíš gumu a musíš koupit novou. Nějaké Infinity, Wankli nebo podobné se budou těžko shánět :D

Odesláno

letos sem kupoval gumy na předek a šel jsem do Vredesteinu,ale Ultrac Cento. Jeto nový model Vredesteinu a zatím sem spokojený,i když sem 2 roky jezdil na Michelinach primacy.Dvě mám ještě na zadku na dojetí.A i když mám velký rozměr, jsem s výběrem spokojený :super Takže za mě Vredestein ,ale Ultrac Cento :papa

Odesláno

Demo: ty má bratr na 308me v 17\" a nestěžuje si takže sem i o nich i přemýšlel ale už mám objednané Pirelli, navíc teď mám continental TS800 na zimu a jednu můžu po 3000km vyhodit protože ji jako by něco rozleptalo nebo sedřelo v určitém místě vzorku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...