alhanak Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Nesvítí mě displej na autorádiu.... sehnal jsem jetý, ale je bez kódu. Může mě někdo poradit jestli se dá vyčíst kód z výrobního čísla nebo existuje nějakej kalkulátor? Jeden mám staženej ale vyhazuje mě to kód s číslama 0 a 7-9. Na rádiu jsou pouze číslice 1-6 na předvolbách..... díky za pomoc Citovat
alhanak Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 to je kupovaný přees net a pochybuju že seženu vin auta.... Citovat
BV406 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 se pridam, a ja kdyz ti dam petre vin, tak jsi schopen mi zjistit kod radia ??? je to stara 106 Citovat
alhanak Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 já se dívám na nějakej polskej web a tam to normálně hážou jeden kód za druhým jen z toho čísla BP atd... ale nerozumím tomu ani prd:grr Citovat
alhanak Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 tak sem se zaregistroval na www.unlockforum.com zadal jsem tam sériový číslo BP..... svýho stávajícího rádia i toho co sem sehnal na aukru bez kódu.... po 3 hodinách mě borec poslal kódy. Ten na stavájící rádio je správnej, takže doufám, že se trefil i s tím druhým. Rádio mě přijde až tak ve středu, takže su zvědavej... pak napíšu info:) Citovat
alhanak Odesláno 6. duben 2011 Autor Odesláno 6. duben 2011 tak mě přišlo rádio.... displej funguje vpohodě, ale nenechá mě to zadat kód. píše to ERROR 4 nevíte někdo co s tím? Já to tipuju že tam někdo zadal mockrát nesprávnej kód. co teď mám dělat? dá se to nějak vyresetovat bo tak něco? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.