Marcel00 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 no Judes, pozrel som si tvoj pribeh... cize co to znamena... ze riesenie s odporom je na jedno pouzitie? a az po opatovnom starte motora to jazdi ako ma? lebo si zakoncil tvoj pribeh vetou, ze po vyradeni obmedzovaca pedalom zahlasilo chybu... ciez tvoej riesenie nieje dobre ... alebo som to zle pochopil? to na kazdej krizovatke vypnes motor a opatovne ztartujes aby si mohol obmedzovac opatovne pouzit? inak ja obmedzovac pouzivam denne. vynikajuca vec v meste... [upravil dne 3/7/11 22:49 Marcel00] Citovat
Judes Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Tak isto zakaždým používam obmedzovač v meste a to vypínanie motora nie je potrebné, stačí len nepoužívať (alebo demontovať) vypínač pod pedálom a obmedzovač vypínať na páčke pod volantom. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 aha, cize tie odpory su tam na oklamanie RJ... ale nepouzivat teda to tlacitko pod plynovym pedalom... inak vsetko bezi ako ma... hej ? ja som zatial ok v pohode, vsetko funguje, dozvie dokedy Citovat
Judes Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Áno všetko beží ako má, je to také riešenie ak nechceš kupovať pedál s vypínačom za 256€. Aj mne prestal fingovať z ničoho nič, odstavím auto ešte fungoval a o pár dní už bol vadný. PS: Ak by, mali v Peugeote rozum tak by ten vypínač povedzme aj s káblikom a konektorom predávali do 20€ a aspoň niečo by zarobili, takto odpadnú od kšeftu. Citovat
denoo Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 tak som rozmyslal nad obmedzovacom rychlosti, mam teraz iba tempomat, a chcel by som obmedzovac, rozmyslam teraz preto lebo na slovensku uz na starsie 2005 roky a tak, davaju na diely z cien 30 % dole, co uz nebude tych 250 euro, co bolo dost. Teraz by som to chcel dat, pozeral som pripravu co ste tu nedavno riesili, ja tam mam jeden volny konektor nad plynovym predalom, dva kable idu do neho, zlty a biely, pozeral som na jednom 407 platinium a kable z pedala isli prave do toho zlto bieleho konektoru, ( teda cierneho, ale zlto biele kable) teda to by mala byt predpriprava a malo by to ist nie? teda po kupe plynoveho pedala Citovat
HonzaZ Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Po výměně pedálu a nakonfigurování na dia by to mělo jít. Pozor, někdy bývá rozpojen konektor ve skříňce s pojistkami v motorovém prostoru. Co se týká cen dílů na starší auta, obávám se ale, že se to týká výměny dílů přímo v pežó servisu. Citovat
denoo Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 hej hej, musis si to u nich dat aj spravit, ale v podstate ide len o nakofigurovanie apol hodiny prace, a aj na pracu je 10 % zlava. Tak to by bolo v poho celkom. Inak ten konektor co byva rozpojeny v motorovom priestore, kde to presne je ??? Citovat
HonzaZ Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 OK, měl by být ve skříňce co jsou pojistky a ŘJ motoru. Citovat
denoo Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 pod kapotou som dal dole kryt , hned vedla autobaterie, tam boli dake poistky, ale nieco rozpojene alebo tak som tam nevidel ani daky konektor inak tak trosku mimo temy , dnes som siel, prsalo , ale nemal som pustene vyhrievanie zadneho okna ale vsimol som si ze sa odhmlieva , pusta sa to niekedy samo aj bez zmacknutia? [upravil dne 25.7.2011 od denoo] Citovat
HonzaZ Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Ano, pokud probíhá regenerace FAPu. Co se týká toho konektoru, poslal bych ti obrázek, ale nemáš tu mail. Citovat
denoo Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 mail je denoo@post.sk , no s tym fapom je to mozne kurnik, lebo mi auto poskakalo prave vtedy akurat pri nizkych otackach , teraz uz po 5 minutach prestalo , no to som bohvie ako nevycistil ten fap pri 60- 70 km/h , kurna Citovat
denoo Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 no tak som nieco nasiel, tam kde si mi to posielal tam neni ten konektor ako vidiet podla foto, je tam akurat do alarmu konektor zltozeleny, a biely kabel, inak tam nic nie je [upravil dne 26.7.2011 od denoo] Citovat
denoo Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 tuto som nasiel daky prazdny konektor ak to je on, tak potom co s nim? [upravil dne 26.7.2011 od denoo] Citovat
DERT123 Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 ja ked som daval tempomat tak som zapajal len ten konektor co je pri plyn.pedaly Citovat
Simako Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 to denoo: vypadá že je to on ma na sobě záslepku ještě by tam měl být protikus. Taky jsem to měl rozpojený a nemoh jsem přijít na to proč to furt hlásí chyby. jeden kus konektoru byl schovanej pod jednotkou a měl na sobě záslepku a druhej byl zamotanej mezi drátama. koukni na čísla kabelů jestli oba páry seděj. Citovat
DERT123 Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 to denoo: vypadá že je to on ma na sobě záslepku ještě by tam měl být protikus. Taky jsem to měl rozpojený a nemoh jsem přijít na to proč to furt hlásí chyby. jeden kus konektoru byl schovanej pod jednotkou a měl na sobě záslepku a druhej byl zamotanej mezi drátama. koukni na čísla kabelů jestli oba páry seděj. ake chyby ti to hlasilo ? hlasilo stale ci len obcas ? Citovat
Simako Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 pokaždý když jsem zapnul omezovač tak to hodilo nějakou hlášku a přestalo to fungovat. jsou to ty samý dráty co je konektor u pedálu akorát u ŘJ motoru je ještě jeden konektor a ten byl rozpojenej... dalo to fušku to najít..... schéma měřák a hledat a hledat nejvíc mě naštval ten druhej konektor musel jsem vyndat řj a dole podní byl schovanej.... Citovat
Přema Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Jednotku motoru snad není tak těžké sundat....drží na 2 torxech ne.....otázka 1 minuty.... Citovat
denoo Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 tak tak, aj ja som ho mal pod jednotkou, vyzera ze to bude on, lebo farby sedia , zlty biely. A ten druhy co pises ze je zamotany medzi kablami , kde presne prosim ta? takto to vyzera u mna cela foto zase mi nejde do hlavy preco by boli rozpojene tie kable, len tak? [upravil dne 26.7.2011 od denoo] Citovat
Simako Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 nejde o sundání nenapadlo mě ža pod ní něco může bejt schovanýho... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.