Ferin007 Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 Tak jak jsem referoval, objednal jsem ty Pirelli P7 Cinturauto. Predevcirem jsem je jel nazout, všecko bylo v pořádku, až na to, že následně jsem si všiml, že mi místo nich nasadili Pirelli P7 (ne Cinturauto)!! Teď řeším, estli to už nechat být (servis není za rohem a jsem docela v časovým presu), nebo chtít, aby je vyměnili. Podotýkám, že oboje pneu stojí na halíř přesně stějně. V tom servisu jsem zkontroloval úplně všecko, indexy, datum výroby pneu, počet šroubů ze zimáků, ale že nebude sedět název, to mě fakt nenapadlo. Chtěl bych se zeptat: 1) Myslíte, že je reálný, požadaovat eště výměnu, když už jsem na nich odjezdil dobrých 50 km? 2) Nemáte nějaký přímý srovnání těch dvou pneu? Já nic takovýho nemůžu najít. Jsou aspoň ty P7 jízdně lepší? Citovat
rypak Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 no tak ty taky nejsou špatne jo ty o generaci starsi taky hodně lidi chvalili ale ty nove Cinturato P7 fakt super asi bych už jinou značku nechtěl a co se tyče vyměny pneu tak to nevim ale pochybuju že k tomu přistoupi nebo jedině že bys tam nějake ty kačky zase prihodil aspon za vyvazeni jinak pochybuji ale muze se najit seriozni clovek a muze to udelat Citovat
Ferin007 Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 No, nevím, vyvážení by si museli vyžrat sami, když to skonili. Kdybych si toho všiml hned tam, tak by to museli udělat stejně a zadara. Mám spíš obavy, že by to teď už nevyměnili, pač už nejsou funglovky (i když za 50 km, který jsem najel ze servisu a při cestě do práce a z ní, se reálně nijak opotřebit nemohly). Podotýkám, že na faktuře mám ale uvedený Cinturato. Citovat
Haemorrhage Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 no tak když máš uvedený na faktuře jiný, tak je snad musí vyměnit ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.