macman Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Zdravím.. dělám experimenty s oranžovým displejem v 607.. Zjistil jsem, že lze použít displej z Peugeota 206, který měl navigaci... Takže nyní mám krásný, nemiznoucí displej.. Podařilo se mi ho přes diagnostiku propojit s rádiem, palubním PC, měničem CD i telefonem.. Nepřišel jsem ovšem jak ho propojit s páčkou pod volantem.. Otázka zní.. Jediné co neumím na rádiu je přehodit CD v měniči.. Jinak dokážu zatím bez páčky pod volantem fungovat.. Umíte někdo na rádiu přehodit CD??? Jakpak se to dělá??? Mám to \"klasické\" originál rádio s telefonem... Díky za radu macman Citovat
HonzaZ Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Nevím, ale u 407my se nechá, pokud hraje CD changer, přehodit na jiné CD tlačítky předvolby rádia. Citovat
Agrafik Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Je tam mezi tlačítky šipka nahoru a dolů.? Citovat
HonzaZ Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Koukni sem http://public.servicebox.peugeot.com/ dole odkaz příručky pro uživatele. Citovat
macman Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Tak jsem svým způsobem dle rady HonzyZ na to přišel.. Jelikož předvolby rádia se nastavují na číselníku telefonu, tak opravdu se CD v měniči přepínají na klávesnici telefonu a tak, že přímo stisknutí určitého čísla zvolí konkrétní disk.. Předtím jsem zkoušel na telonu mačkat šipky i čísla, jen jsem asi nezmáčknul 4 a 5, jelikož mám momentálně v měniči pouze dvě CD.. Takže díky za radu.. manželka je spokojená, že jdou přepnout CD a já budu moct dál experimentovat s displejem.. :-) macman Citovat
VOVKA Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Zdravím.. dělám experimenty s oranžovým displejem v 607.. Zjistil jsem, že lze použít displej z Peugeota 206, který měl navigaci... Takže nyní mám krásný, nemiznoucí displej.. Podařilo se mi ho přes diagnostiku propojit s rádiem, palubním PC, měničem CD i telefonem.. Nepřišel jsem ovšem jak ho propojit s páčkou pod volantem.. Otázka zní.. Jediné co neumím na rádiu je přehodit CD v měniči.. Jinak dokážu zatím bez páčky pod volantem fungovat.. Umíte někdo na rádiu přehodit CD??? Jakpak se to dělá??? Mám to \"klasické\" originál rádio s telefonem... Díky za radu macman Chci taky nemiznoucí displej Citovat
macman Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 Pokud si nechceš koupit nový.. tak zatím není jednoznačné řešení... Pokud použiješ jako já displej z 206ky, kterej je od jinýho výrobce a netrpí miznutím... tak.. 1/ nebude ti fungovat páčka pod volantem 2/ nepůjdou ti čudlíky pod displejem na štelování hodin Objednal jsem na Ebay redukci do mého programátoru na patici PSOP44.. Zkusím přehrát SW v displeji.. Pokud to zprovozním na 100%, pak sem hodím kompletní návod.. Zatím je to stále jen experimentování...:-( macman Citovat
VOVKA Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 pačku mam stejne odpojenou - občas zavodim nohou a přeskoči CD. Hodiny by mne mrzeli. Kolik Ti to stalo? Co si všecko upravoval? (konektory,SW atd.) Od 206ky musi bejt displej s navi a nebo muže bejt i obyč? Citovat
macman Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 Zatím mne to nestálo ani korunu.. Displej jsem dostal.. Jinak vekškeré úpravy jsou pouze mechanické typu - aby tam pasoval.. Ohledně konektoru, tak je to všechno stejný.. Zkoušel jsem displej z 206, 406 a všechny po zapojení normálně naskočily.. Pouze bylo potřeba přes diagnostiku aktivovat měnič a telefon... V displejích v 206 se nevyznám.. ale na první pohled na něm prostě musíš vidět, že je plně grafickej (složenej z teček).. Ten textovej mi tam funguje taky, ale to není ono.. :-( Pouze ti nebudou fungovat displeje z nových aut s CAN sběrnicí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.