Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak přepnout CD v měniči na rádiu s telefonem

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím..

dělám experimenty s oranžovým displejem v 607.. Zjistil jsem, že lze použít displej z Peugeota 206, který měl navigaci... Takže nyní mám krásný, nemiznoucí displej..

Podařilo se mi ho přes diagnostiku propojit s rádiem, palubním PC, měničem CD i telefonem.. Nepřišel jsem ovšem jak ho propojit s páčkou pod volantem..

Otázka zní.. Jediné co neumím na rádiu je přehodit CD v měniči.. Jinak dokážu zatím bez páčky pod volantem fungovat..

Umíte někdo na rádiu přehodit CD??? Jakpak se to dělá???

Mám to \"klasické\" originál rádio s telefonem...

Díky za radu

macman

Odesláno

Tak jsem svým způsobem dle rady HonzyZ na to přišel.. Jelikož předvolby rádia se nastavují na číselníku telefonu, tak opravdu se CD v měniči přepínají na klávesnici telefonu a tak, že přímo stisknutí určitého čísla zvolí konkrétní disk..

Předtím jsem zkoušel na telonu mačkat šipky i čísla, jen jsem asi nezmáčknul 4 a 5, jelikož mám momentálně v měniči pouze dvě CD..

Takže díky za radu.. manželka je spokojená, že jdou přepnout CD a já budu moct dál experimentovat s displejem.. :-)

macman

Odesláno
Zdravím..

dělám experimenty s oranžovým displejem v 607.. Zjistil jsem, že lze použít displej z Peugeota 206, který měl navigaci... Takže nyní mám krásný, nemiznoucí displej..

Podařilo se mi ho přes diagnostiku propojit s rádiem, palubním PC, měničem CD i telefonem.. Nepřišel jsem ovšem jak ho propojit s páčkou pod volantem..

Otázka zní.. Jediné co neumím na rádiu je přehodit CD v měniči.. Jinak dokážu zatím bez páčky pod volantem fungovat..

Umíte někdo na rádiu přehodit CD??? Jakpak se to dělá???

Mám to \"klasické\" originál rádio s telefonem...

Díky za radu

macman

:o Chci taky nemiznoucí displej :bojim

Odesláno

Pokud si nechceš koupit nový.. tak zatím není jednoznačné řešení...

Pokud použiješ jako já displej z 206ky, kterej je od jinýho výrobce a netrpí miznutím... tak..

1/ nebude ti fungovat páčka pod volantem

2/ nepůjdou ti čudlíky pod displejem na štelování hodin

Objednal jsem na Ebay redukci do mého programátoru na patici PSOP44.. Zkusím přehrát SW v displeji.. Pokud to zprovozním na 100%, pak sem hodím kompletní návod.. Zatím je to stále jen experimentování...:-(

macman

Odesláno

pačku mam stejne odpojenou - občas zavodim nohou a přeskoči CD. Hodiny by mne mrzeli. Kolik Ti to stalo? Co si všecko upravoval? (konektory,SW atd.) Od 206ky musi bejt displej s navi a nebo muže bejt i obyč?

Odesláno

Zatím mne to nestálo ani korunu.. Displej jsem dostal.. Jinak vekškeré úpravy jsou pouze mechanické typu - aby tam pasoval.. Ohledně konektoru, tak je to všechno stejný.. Zkoušel jsem displej z 206, 406 a všechny po zapojení normálně naskočily.. Pouze bylo potřeba přes diagnostiku aktivovat měnič a telefon...

V displejích v 206 se nevyznám.. ale na první pohled na něm prostě musíš vidět, že je plně grafickej (složenej z teček).. Ten textovej mi tam funguje taky, ale to není ono.. :-(

Pouze ti nebudou fungovat displeje z nových aut s CAN sběrnicí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...