Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Mam stejny problem , nechladi mi klima, minuly rok v aprili mi zistil znamy ze mam prazdnu , tak mi ju naplnil , vsetko fachcilo az do doteraz a zrazu zas nejde a skzusal som , dal som dole ventil a zatlacil a ziadny vzduch , zas je prazdna , kadial to asi tak moze unikat alebo dufam ze to nebude nejaka vacsia zavada...ked zistim co s tym je dam vediet, aby aj druhi vedeli a poradili si...

deravy chladic... ako aj u mna... novy na nete 140E + vymena a naplnenie 70E...

Odesláno

Tak jsem asi koupil auto s vadnou klimou. Tak jak tu bylo psaný, nějak se mi nezdálo, že klima funguje, tak jsem ji jel naplnit a byla prázdná. Vakuum proběhlo v pořádku, tak mi to naplnil a klima se rozběhla. Jela jen asi ten jeden den, protože teď jsem po třech dnech do auta znovu sednul a zdá se, že už opět nejde. Dával tam i barvivo a to jsem hledal a nikde nic, auto stojí v garáži. Myslíte, že na 307 z 2007 může být špatný kompresor nebo někde něco prožraný?

Odesláno

takže koupit ten malý chladič klimatizace? No ale barvivo jsem nikde neviděl, nebo to je jen pod UV lampou? Co jsi tam koupil za nový chladič? Kolik stál? Asi ne origo, to by mě asi jeblo :bacha

Odesláno
takže koupit ten malý chladič klimatizace? No ale barvivo jsem nikde neviděl, nebo to je jen pod UV lampou? Co jsi tam koupil za nový chladič? Kolik stál? Asi ne origo, to by mě asi jeblo :bacha

ano farbivo vidiet pod UV. su aj nie original chladice, ktore su lacnejsie. ked sa poobzeras v sekcii 307 /si v 407/, mozno tam presne takuto temu najdes ...

Odesláno

presne ako radi diskuter nadomnou. kludne kup chladic aj neorigo, pretoze origo neexistuje. Pre peugeot vyraba kopec vyrobcov, ale ani jeden neni origo. ;)

Odesláno

Takže bez UV lampy to nepoznám, kde to uniká? To je trošku blbý...

Když koupím ten chladič můžu to spáchat klidně doma a pak to jet znovu naplnit? Ale asi bude lepší to dát nějakým odborníkům, že?

V okolí brna nevíte o nějakém dobrém klima servisu?

Díky

Odesláno

Jsem vyučen jako strojní mechanik, tak myslím že zvládnu. Já jen, abych něco nepodělal, ale stejnak nevím jestli to bude tím? Může to být přeci i kompresorem nebo ne?

Odesláno
;)

Přece člověk musí bejt trochu soudnej a vědět,kdy to dá sám do kupy a kdy to prostě nejde.

[upravil dne 5.4.2011 07:59 John_Ice]

pod tohle bych se podepsal při ,,opravách\'\' klimatizace

nejde o to, že by člověk nedokázal něco vyměnit, ale kvalitu práce ukáže až doba provozu klimy po opravě, vyměnit si např. chladič a po týdnu zjistit, že mi utekla náplň, je dost drahá sranda...,v servisu to můžeš reklamovat

ale kdo chce kam, pomozme....

[upravil dne 24/4/11 23:02 ozzy56]

Odesláno

No tak to je samozřejmost, že bych měnil, jen kdybych věděl, že je to tím chladičem. Proto zvažuju, že může být v háji i ten kompresor :myslim Už jsem si tady u nás zjistil jednoho borce, co má servis a i zařízení na klimošky, tak to budu řešit tam.

Každopádně díky za rady.

PS: že já jsem takovej krám vůbec kupoval:blicismajlik no snad ty masařky vychytám :bacha

Odesláno

ale ale.... posudit znacku auta kvoli problemu v klime ?

ta klima za to nemoze... nevyrobil ju peugeot, alebo prederavenie samotneho chladica predsa nemoze ovplyvnit.

ak je peugeot kram, co potom nieje kram? ak napises aku kolvek znacku auta, hned sa ta spytam ci sa ti na tom

nemoze pokazit klima... teda pokial to bude auti s klimou :P

kazde auto je taky kram akym si ho majitel spravi... ci uz predosly, alebo ten aktualny :P

kazdopadne vela stastia... a nech budes mat akekolvek auto, verim ze budes spokojny.

Odesláno

No to je klasický dovoz přes autobazar - Auto má být TOP STAV a vyleze z toho tohle :grr

Je toho už víc, tak mě to vážně štve. Auto je pěkný, prostorný, ale...

Je tam kleplý přední sklo, zadní světlo je naťuklý, byly tam špatný pneumatiky, rozbitý plast pod motorem, vylomený klíč z dálkou a teď ještě ta klima. Nevím co mám ještě čekat dalšího, mám ho teprve chvíli.

Taky problémy s autobazarem se značkama, když jsem to chtěl přihlásit. Měl jsem být první majitel tady u nás a jen čekat na papíry (do týdne), zajít na evidenčku a pak pro značky. Aspoň tak jsem to pochopil. Papíry neposílali, tak jsem je musel uhánět, aby to konečně poslali a jezdil zatím na převozku. Po 14 dnech to konečně došlo, tak jsem uháněl na evidenčku. Jaký bylo moje překvapení, když na evidenčce po mě chtěli značky, který jsem jaksi neměl, jen převozku. Ono to bylo napsaný na ten autobazar a převedený na mě, takže oni na to dostaly značky, který já měl vrátit. Tak jsem je musel opět uhánět, několik telefonátů, pak i vyhrožovat policií, že napíšu, že mi značky ztratili a zhruba po měsíci jsem se konečně dočkal a mohl to jít přepsat. Tak se nedivte, že na to auto nadávám, když je tam problém za problémem. To je tak, když jde jouda nakupovat novější auto :mad:

Odesláno

A to jsem měl prý velký štěstí, že mě nezastavili policajti na těch převozkách, když to mělo přidělený jiný značky. Zatím mě to na dalších investicích stálo dalších 10000,-Kč a vidím, že to nebude konečná :o

Odesláno
No to je klasický dovoz přes autobazar - Auto má být TOP STAV a vyleze z toho tohle :grr

Je toho už víc, tak mě to vážně štve. Auto je pěkný, prostorný, ale...

Je tam kleplý přední sklo, zadní světlo je naťuklý, byly tam špatný pneumatiky, rozbitý plast pod motorem, vylomený klíč z dálkou a teď ještě ta klima. Nevím co mám ještě čekat dalšího, mám ho teprve chvíli.

Taky problémy s autobazarem se značkama, když jsem to chtěl přihlásit. Měl jsem být první majitel tady u nás a jen čekat na papíry (do týdne), zajít na evidenčku a pak pro značky. Aspoň tak jsem to pochopil. Papíry neposílali, tak jsem je musel uhánět, aby to konečně poslali a jezdil zatím na převozku. Po 14 dnech to konečně došlo, tak jsem uháněl na evidenčku. Jaký bylo moje překvapení, když na evidenčce po mě chtěli značky, který jsem jaksi neměl, jen převozku. Ono to bylo napsaný na ten autobazar a převedený na mě, takže oni na to dostaly značky, který já měl vrátit. Tak jsem je musel opět uhánět, několik telefonátů, pak i vyhrožovat policií, že napíšu, že mi značky ztratili a zhruba po měsíci jsem se konečně dočkal a mohl to jít přepsat. Tak se nedivte, že na to auto nadávám, když je tam problém za problémem. To je tak, když jde jouda nakupovat novější auto :mad:

Máš pravdu za to může peugeot.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...