Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Další hrdý majitel Peugeotu 407, sen jsem si splnil :) Jen zpráva od mechanika, že mapy stoji cca 2500 ,- mě dostaly, raději bych peníze investoval do mechanických částí...našel by se hodný člověk, co by mi poslal SZ s linkem na RT3 verzi (Peugeot 407 SW).

Díky a přeji hezký den H.

Odesláno

Zdravím 

Mohol by mi niekto poslať aktuálny Link na mapy ? a tiež by som potreboval konfiguracné CD s češtinou alebo slovenčinou na RT3 ver 6.62 Nakoľko som sa stal novým majitelom 407SW a všetko je tam po nemecky.

Vopred vám ďakujem za ochotu pomôcť nováčikovi

Odesláno (upraveno)

kdo má zájem tak mapa ČR  je na netu nebo pošlu sz

verze soft:         RT3   VAN 552-773.rar

RT3   CAN  663-890.rar

Upraveno uživatelem kacaba12
Odesláno

Diky moc, uz taham :D Je tam tedy v CZ mapach Blanka?  Jeste se chci zeptat, vypalit to jako iso soubor, jak se musi jmenovat? Ten posledni byl TD3017300.iso, ale bylo to napsano v popisku, tady nikde nic nevidim.

Odesláno

Pokud máš Nero je to jednoduché. Soubor je v isu. Klikneš na soubor pravím tlačítkem najdeš nero vypálit obraz na disk, klikneš automaticky se otevře Nero a jenom vypálit nejpomalejší rychlostí

Odesláno

Diky moc, uz taham :D Je tam tedy v CZ mapach Blanka?  Jeste se chci zeptat, vypalit to jako iso soubor, jak se musi jmenovat? Ten posledni byl TD3017300.iso, ale bylo to napsano v popisku, tady nikde nic nevidim.

Nazov suboru je nepodstatny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...