Přejít na obsah

johnny.so

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

O uživateli johnny.so

  • Datum narození 4.11.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    Ing.
  • Město
    Hlučín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

706 zobrazení profilu

johnny.so's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. johnny.so

    osvětlení SPZ

    Děkuji za radu i ochotu. Koupím Ještě malý dotaz, to potřebuji dávat všude canbus ledky? Interier např, parkovačky, uvnitř kufru...?
  2. johnny.so

    osvětlení SPZ

    Zdarec panové, jaké jste koupili ty LEDky do spz? Praská to jako ho*ado a už mě to..víte co Koupil jsem NAO T10 W5W LED Bulb 3030 SMD 168 194 a když jsem dal první, tak svítila krásně, při druhé už to začlo blikat a ani to nezhaslo. Úplně to samé, když jsem to dal osvětlení kufru....zase blikání.... (zkusil jsem více druhu tohoto typu LEDek) Musím koupit s CANBUSem ? např iJDM Car T10 Canbus Error free W5W ? Nebo jste tam dávali dodatečný odpor? Díky za radu chlapi
  3. Zdar chlapi, mohl by mi někdo poradit, jak mám opravit zámek/západku v zadním sedadle (dvojsedadlo) ? Před časem nešlo opěradlo zajistit,ale podařilo se....a nyní už nejde vůbec sklopit, marné... Mechanik mi na rovinu řekl, že tohle ještě neviděl, tak se ptám tady, jestli nemáte zkušenosti, jak s tím naložit? Děkuji moc (( 407 SW 2005 )) Rámeček jsem sundal a mechanismus od madla chodí volně (urvané ?)
  4. johnny.so

    Autoalarm Magicar M1090

    Tož nevadí, i bez toho se dá celkem žít, že... ))
  5. Hojte chalani, má někdo z Vás zkušenost s Magicarem ? Ať už modelem M1090 či M880 AS ? Chtěl bych hlavně dálkový start, jelikož parkuji venku a i trošku zabezpečit by to chtělo. Bezklíčové otevírání je asi v dnešní době hazard hádám ? Aby si to nějaký čumpelík tabletem neotevřel.... Dik za info )
  6. Tak jsem zjistil, co v mém případě tuto chybu vyhazuje.... špatné čidlo teploty u katalyzatoru, nové cca 2500,- ... byly s ním pry nějaké problémy, tak peugeot později montoval jiné.
  7. Kolik stoji případně výměna FAP?? V programu orig.služeb Peugeotu jsem našel, že cena je cca 9000,- ...je to hádám bez práce? Aditiva?
  8. Pokud ses lehce neopřel o spojku a nezmačknul ji, tak pomalu spojka odumírá, jsem to zažil na 206 ....nejdřiv občas na 4.přev. stupni....potom se to po čase rozšířilo i na trojku a všeci radili, že se mi to zda, není možné ve 80 tisících....jenže jsem se nenechal přemluvit a šel sem do výměny...a byla mrtvá téměř, po výměně 100% spokojenost...neřešil bych, dokud tě to nezačne prudit častěji.... Pokud tomu nebudeš šlapat po krku, což svádí....tak s tím požiješ ještě.
  9. Tak se řadím mezi další ŠŤASTLIVCE. Engine Anti-pollution system faulty..... Auto jede bez problémů, tah má stále 100%, jel jsem na to 60km a kontrolka ani nezhasla...jsem tomu zkoušel dát knedlík, ale na dlouhou trasu, abych vyjel palivo...se bojím, ať neuvíznu na dálnici ještě.....raději s tím asi nejezdit a počkat na napíchnutí? Je to 2005 rok 208tisic...podle diag. by mělo mit FAP ještě rezervu cca 42 tisic km? Souvisí to?
  10. johnny.so

    Pazvuky od stěračů

    Každopádně dík za radu Bývalý majitel říkal, že je kupil v kaufu, jsou to šrot....ale to je vedlejší...mohu doporučit SHERON, kupuji roky (na 206) a pecka Levné a kvalitní. Asi nej cena výkon...mam je objednané, tak uvidím v úterý. Jsem zkoušel okno nastříkat pěnou na okna, aby to klouzalo ale nepomohlo.....mam pocit jak by to šlo z mechanizmu....jsem ho prostříkal teflon sprejem a je to tiší, ale stále to tam je dost slyšet.
  11. Hola hola, nevíte pánové, kde může byt problém? O víkendu to ani není kam zavést :-/ Okno jsem umyl, jelikož mě napadly gumičky a nene....tak nevím. přiložil jsem i video, resp odkaz... https://www.youtube.com/watch?v=F7NzEBRGZlw&feature=youtu.be VID_20160409_102327.3gp
  12. johnny.so

    LED a SMD Diody 407sw

    Já vím, že ne, ale nechci tam cpát přidavné LED světla do masky a zhizdit ji. Nebo to xenonům nevadí zapínání/vypínání ?
  13. johnny.so

    LED a SMD Diody 407sw

    Pánové....jelikož se mi nechce likvidovat xenony přes den....tak zvažuji dát také LED do parkovaček (T10 W5W).... šikly by se tyto, či spíš jiné? http://www.auto-doplnky.com/can-bus-parkovaci-zarovky-t10-w5w-s-cockou-10-smd-led-bile-6000k-2-ks-p38779 nebo iné ze seznamu ? http://www.auto-doplnky.com/zarovky-parkovaci-t10-a5743
  14. johnny.so

    ako ziskat mapy rt3

    Co sa chlape xichtíš, život je krátky, usmívaj se ;-)
  15. johnny.so

    ako ziskat mapy rt3

    Další hrdý majitel Peugeotu 407, sen jsem si splnil Jen zpráva od mechanika, že mapy stoji cca 2500 ,- mě dostaly, raději bych peníze investoval do mechanických částí...našel by se hodný člověk, co by mi poslal SZ s linkem na RT3 verzi (Peugeot 407 SW). Díky a přeji hezký den H.
×
×
  • Vytvořit...