Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A jsi si jistý, že tam jsou hlavní tahy celé evropy. Já mám totiž takový pocit, že to ořezali a v té nejnovější verzi už tam není celá evropa, ale jen její část okolo mapy na CD. :myslim

Odesláno

Vtom case francuzi nepredpokladali ze sa najde niekto kto by cestoval z Ukrajiny do UK :) a uz vobec nie na 407 :D

11. Aprila rano zadam v Pozzallo (SIC) smer Slovakia a potom vam poviem pocity a dojmy.. Ale do Aprila este daleko :)

Odesláno

adam.bogocz: Máš pravdu na starších to 100% bylo, ale u těch nových je to tuším očesané, jak jsem psal. Za chvíli půjdu do auta, tak se schválně podívám.

Je to tak. Na CD s mapami, kde je i ČR a SK, končí hlavní tahy Německem, dál na západ už nic není. Na východ je to někam po Ukrajinu... Tvoří to takový pás od severu na jih...

[upravil dne 14/2/12 17:06 od Mike407]

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, koupil jsem si 807 tak Vás všechny zdravím! Můžu taky poprosit o aktuální mapy má RT3. Díky

[upravil dne 14/4/12 19:05 od 1luku]

[upravil dne 14/4/12 19:06 od 1luku]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nazdar chlapci... Musim Vam s polutovanim oznamit ze mapy 2012 stoja za ho....

Vysvetlim pre co v niekolkych bodoch.

1. Na Sicilii ma nechcelo navigovat do pristavu Messina, ani ked som zadal mesto v Taliansku. Stale ma to smerovalo na Cataniu co je uplna blbost.

2. Hlucha oblast medzi Rimom a Graz kde mapy fungovali, ale navigacny vypisoval error... ze nie je mozne vyhladat trasu.

3. Vyhladavalo nezmyselne trasy ktore boli obchadzkou aj napriek tomu ze som mal nastavenu najkratsiu trasu.

4. Vypisovalo mi kolony a nonstom ma presmerovavalo na ine trasy ako bola navigacia nastavena. Ani jednu kolonu som nestretol.

5. Z casu na cas navigacia zamrzla, ako to uz ma rt3 vo zvyku.

Ale napriklad Rakusko a Sk uz v pohode. Tam to fungovalo pekne. A este jedna vec ma zaujala ze ked som vosiel autom do tunela tak navigacia v aute fungovala nepretrzite ale moja sekundarna navigacia vypla koli strate signalu... Tak ze to ma svoje+ aj-...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...