norman Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Omlouvám se, že jsem se vnutil do vaší společnosti velikánů se svým drobečkem (207). Zaujaly mě právě \"nové\" navigační mapy 2011/12 (aktualizace 4Q 2010) od Navteq pro RT3. Zběžně jsem přehlédl celé vlákno a jestli se nemýlím, tak situace kolem těchto map je následující: Z diskutujících mapy vlastní milhaus65 a přema s tím, že milhaus je vcelku příznivě komentuje a přema je nabízí za 500 Kč, a to snad celou sadu CD. Dále je tu adam.bogocz se skupinou, do které jsem se také zapsal, který mapy nemá ale snaží se je zakoupit na jakémsi zahraničním aukru za sníženou cenu, kterou mezi nás původně přihlášené rozpočítal. Zatím se zdá, že mapy dosud nedorazily. Pokud nedorazí, tak doufám, že nabídka přemy zůstává v platnosti. Celou sadu asi málokdo využije ale za uvedenou cenu 500 Kč, jak jsem ostatně dříve přiznal, je pro mě nabídka přijatelná a nejspíš bych nezůstal sám. Zatím tedy čekejme, jak dopadne adam…..? Citovat
Přema Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Už nic nenabízím , poptávka nebyla tak velká aby se mi to vyplatilo. A od Adama už mapy existují a jsou a fungují..... Citovat
norman Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Už nic nenabízím , poptávka nebyla tak velká aby se mi to vyplatilo. A od Adama už mapy existují a jsou a fungují..... Tak zatím nemám informaci, že by mapy k adamovi dorazily. Snad by nám to nezatajil .... Citovat
adam.bogocz Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 norman: nezatajil, jak koukám do svých odeslaných, tak nečteš SZ Citovat
Simako Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 to adam.bogocz moc děkuju za mapky už to frčí dokonce jede trafic kterej mi předtím nefungoval teď to sype jednu hlášku za druhou Citovat
Přema Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Adam . pls ty poslední cd budou kdy jen pro info?? Citovat
adam.bogocz Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Přema: Včera jsem to nestihl, měl jsem doma na pilno kvuli rodiny,ale dneska odpoledne to 100% bude.. Simako: není zač Citovat
xpetrix Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Prajem vsetkym prijemne prezitie Vianocnych sviatkov. Citovat
Brizan Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 Adame, díky za mapy jakožto takový menší Vánoční dárek:D:papa Fungují parádně Citovat
adam.bogocz Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Chlapi nemáte zač... všeci na tom mají svůj podíl... bez vás by to nešlo .. P.S. Taky všem přeji příjemené prožití vánočních svátků Citovat
jarda007 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Diky moc za vse, preji krasne svatky a vse nej do roku 2012! Citovat
caso407 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Nazdar som tu novy,wedel by mi niekto pomoct a poradit,mam 407sw a zacala mi blbnut navigacia,trasu vypocita ale pri jazde mi napise neznama zona a ani zvuky mi nejdu.vopred dakujem za radu Citovat
Milhaus65 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Ahoj, to že píše navi neznámá zona, znamená,že jsi na prázdném místě na mapě kde nejsou silnice. Musí být vidět na displayi pokud máš DT barevnou obrazovku. Asi máš staré mapy, protože současné už mají hodně podrobně uděláno pokrytí. Zvuky jsou vázané na to samé. Předpokládám, že máš navi v pořádku, vidí satelity. Citovat
caso407 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 ale doteraz mi to islo je to asi mesiac co mi to nejde a ako vravim cestu vypocita ako sa pohnem tak vypise neznama zona,tak preto by som vas poprosil nema niekto link na nove mapy aby som to skusil.dakujm Citovat
jarda007 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Jeste jednou diky adame za mapy, slapou skvele, byl jsem prekvapen, ze uz stihli dat do map novy usek v Praze tzv. vysocanskou radialu. Jen tak mimochodem, ten najezd a zatacka je docela drsnej Jinak co se jeste tyce map, puvodne jsem cekal i nejakou grafickou zmenu, spatne jsem cetl, pripada mi to stejne, mozna akorat trosku hustsi a potesily me ty informace o doprave, ze je v tunelu z 30-ti procent FULL, accident na Argentinske, atd a k tomu to rovnou nabizelo objizdku Tak to nekdy prubnu, kam me to posle Mejte se a preji vse nej do roku 2012! Citovat
Milhaus65 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 @jarda neměl jsem možnost TMC v čechách na RT3 ještě pořádně zkusit. Más pls v nastavení výpočtu trasy zaškrtnuto dopravní info ? Podle mě by to v tomto nastavení mělo automaticky přepočítat trasu. Nebo se to musí ještě potvrdit při náhledu na konkretní událost ? Jak poznám, že se některá zpráva v TMC týká mé trasy když se načítají ? Díky Citovat
jarda007 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Zitra se na to mrknu a napisi Ja tam jen dal CD a vyrazil jsem, mel jsem navi zaplou necelou hodku dneska z Milovic do Prahy Co se tyce te trasy, jedine me napada, ze nepujde zvolit objizdka, kdyz se to nebude tykat trasy, kterou jedes, pac dneska jsem mel pak jen zaplou navi, ale bez nastaveni cile, dival jsem se na mapu a pri problemu nesla objizdka zvolit, jelikoz jsem nemel nastavenou cestu, tak si myslim, ze by tomu mohlo byt tak i kdyz tudy nepojedes. Kazdopadne zitra mrknu na nastaveni, no a jak to bude s objizdkama, to asi poznam az budu mit nejakou pri ceste Ale ted se budu nechavat porad navigovat a jsem zvedav, zda to bude reagovat, tak jak jsem psal Citovat
adam.bogocz Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Nemás žač... ony se ty mapy graficky určitě nezmění, protože to by musel vyjít nový firmware na RT3.. ty CD s mapama jsou naplněné daty a ta data pak graficky reprezentuje navigace, takže počítám že už žádná další verze nevyjde a my máme smůlu :/ ... a k tomu TMC... mám to už vyzkoušené ... vyskočilo mi uzavření cesty na trase, tak jsem zvolil \"Objet\" a navigace mí přepočítala trasu jinudy, asi o 1,5 km delší takže to funguje parádně Citovat
jarda007 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Tak jsem koukal, ze mam nastavene dopravni informace. A v TMC mam prioritne nastaveny CR3, nevim, zda je to dobre, ja s tim nic nedelal, ci se to meni... Adame co se tyce te grafiky, rikal jsem si, ze bych chtel asi hodne A kdyz si nakousnul tu objizdku, da ti to na vyber, ze to muzes objet, jen kdyz to mas jakoby v ceste? Predpokladam, ze ano, dnes jsem se nechal opet navigovat, byl nejakej problem na silnici a objizdka nesla zvolit, pac jsem ji nemel pri ceste [Edited on 29/12/11 20:09 by jarda007] Citovat
Milhaus65 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 U RT3 jsou stanice TMC prohledávány automaticky a zastaví se u nás na jihu na CR1 106.20. Stav cca před rokem co vím to vysílala v Praze i Regina + celá ČR CR1. U RT4/5 se dá v sw 8.20 nastavit bud automat jako RT3 nebo fixnout určitou stanici. Už se teším ,jak to pořádně někam protáhnu. Mapy mám 14 dnů a měl jsem týden RT3 na opravě , přestávala číst CD. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.