xpetrix Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Aj ja som zvedavy a netrpezlivy Ak to nedoslo dnes,tak az v pondelok,v sobotu posta nechodi Citovat
adam.bogocz Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Bohužel chlapi, ještě nedorazilo ... takže s největší pravděpodobností v Pondělí Citovat
Mike407 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 To je škoda... Já už se nemohu dočkat, Milhaus mě docela navnadil. Ale teď před těmi svátky jsou pošty zřejmě zahlcené, tak se to nejspíš někde zdrželo. Ale teoreticky by to mohlo dorazit ještě zítra. Alespoň u nás rozvážejí zásilky i v sobotu dopoledne... Citovat
adam.bogocz Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 No je pravda, že minulý rok pošta makala v prosinci i o víkendech.. tak uvidíme.. taky se na ně těším Citovat
jarda007 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Tak budu se tesit na pondeli, kazdopadne par dni navic vydrzim, to me uz nezabije Hezky vikend Citovat
Arrakis Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Je niekto zo Slovenska kto chce tiež mapy? Aby sa posielala iba jedna platba do Čiech. Citovat
Brandy20 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Je niekto zo Slovenska kto chce tiež mapy? Aby sa posielala iba jedna platba do Čiech. jj ja Citovat
xpetrix Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 No je pravda, že minulý rok pošta makala v prosinci i o víkendech.. tak uvidíme.. taky se na ně těším Prepac,ale stale nic nove? Citovat
adam.bogocz Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 bohužel ... nebojte, okamžitě bych notifkoval kdyby to už přišlo .... těším se na to stejně jako vy Citovat
Arrakis Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Brandy20: ok, tak sme dvaja. Bolo by fajn ak by sa ešte niekto našiel, nech sa rozráta platba do zahraničia na čo najviac ľudí. Ak je ešte niekto z SK, nech sa mi ozve. Citovat
vita31 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ahoj, mohl bych prosím poprosit o link na ČR mapy pro RT3 do P607? Rok 2010 a výš prosím....poslední mám 2009 Děkuji moc Citovat
adam.bogocz Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 už tu bylo pár takových ... co neumí číst ale jen psát ale má +1 že nezaložil nové vlákno :-D Citovat
John_Ice Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 a nebo tobě zrovna sz by ti mohl poslat...co, jestli nemáš mapy do rt3 .... Citovat
vita31 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Sorry pánové, jsem to přečetl je do cca třetí stránky......omlouvám se Citovat
stanleyirl Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 už tu bylo pár takových ... co neumí číst ale jen psát ale má +1 že nezaložil nové vlákno :-D Inac chlapy tiez som tu novacik a musim konstatovat ze orientovat sa v tychto forach je dost narocne... Alebo aj dopracovat sa k nejakej teme... Za toho pol roka co tu som sa mi niekolko krat stalo ze som to po hodine hladania vzdal a opytal sa.. Mozno by to chcelo troska upravit... lebo hrba prispevkov (ako napriklad aj tento moj) su nepodstatne a patria skor niekam do chatu.... a podstatne prispevky su na \"50-tej\" strane vlakna a aby som sa k tej \"50-tej\" strane dopracoval musim logicky precitat tych 49 stran A potom sa clenovia hnevaju ze ludia zakladaju nove vlakna alebo pisu od veci uz v existujucich vlaknach. Dufam ze ma za tento prispevok neukrizujete Citovat
adam.bogocz Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 stanleyirl : nemusíš procházet stránku po stránce... když hledám pomocí hledacího nástroje, tak si nastavím sekci 407 a vyhledávání ve fulltextu.. pak to najde patičná vlákna a ty jsi projdu... hračka... a je mi jedno, jestli to je na 49. straně John_Ice: jasně že mám Citovat
John_Ice Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 stanleyirl : ale zrovna v tomhle vlákně není někde v prstředku či na konci,ale na začátku to co zrovna se tu ptá každej..... Citovat
stanleyirl Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 John_Ice: No ja to chapem ale narazam trebars na to ze niekto chce link na to kde stiahne mapy... Tak zacne citat vlakno Ako ziskat.... Precita 4 strany a zisti ze tam nijaky link nie je, potom ho to omrzi a napise prispevok... A potom mu kazdy vytkne ze nevie citat a ze link je na 5-tej strane napr.. Alebo mam taky problem ze mi pisti prevodovka pri zaradenom 5. stupni ale nikde som nenasiel take vlakno. No a ak zalozim nove tak mi ludia len vynadaju ze naco zakladam vlakno... Citovat
adam.bogocz Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 je to sice ,ale už se to načlo... vlakno zakladat nemusis, muzes to vlozit treba sem , myslim ze te tam nikdo neukamanuje [upravil dne 21/12/11 12:49 od adam.bogocz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.