Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je škoda...:( Já už se nemohu dočkat, Milhaus mě docela navnadil.:D Ale teď před těmi svátky jsou pošty zřejmě zahlcené, tak se to nejspíš někde zdrželo. Ale teoreticky by to mohlo dorazit ještě zítra. Alespoň u nás rozvážejí zásilky i v sobotu dopoledne...

Odesláno

Brandy20: ok, tak sme dvaja. Bolo by fajn ak by sa ešte niekto našiel, nech sa rozráta platba do zahraničia na čo najviac ľudí. Ak je ešte niekto z SK, nech sa mi ozve.

Odesláno
už tu bylo pár takových ... co neumí číst ale jen psát :roll ale má +1 že nezaložil nové vlákno :-D

Inac chlapy tiez som tu novacik a musim konstatovat ze orientovat sa v tychto forach je dost narocne... Alebo aj dopracovat sa k nejakej teme... Za toho pol roka co tu som sa mi niekolko krat stalo ze som to po hodine hladania vzdal a opytal sa..

Mozno by to chcelo troska upravit... lebo hrba prispevkov (ako napriklad aj tento moj) su :xvul nepodstatne a patria skor niekam do chatu.... a podstatne prispevky su na \"50-tej\" strane vlakna a aby som sa k tej \"50-tej\" strane dopracoval musim logicky precitat tych 49 stran :roker

A potom sa clenovia hnevaju ze ludia zakladaju nove vlakna alebo pisu od veci uz v existujucich vlaknach. :myslim

Dufam ze ma za tento prispevok neukrizujete :bacha

Odesláno

stanleyirl : nemusíš procházet stránku po stránce... když hledám pomocí hledacího nástroje, tak si nastavím sekci 407 a vyhledávání ve fulltextu.. pak to najde patičná vlákna a ty jsi projdu... hračka... a je mi jedno, jestli to je na 49. straně ;)

John_Ice: jasně že mám ;)

Odesláno

John_Ice: No ja to chapem ale narazam trebars na to ze niekto chce link na to kde stiahne mapy... Tak zacne citat vlakno Ako ziskat.... Precita 4 strany a zisti ze tam nijaky link nie je, potom ho to omrzi a napise prispevok... A potom mu kazdy vytkne ze nevie citat a ze link je na 5-tej strane napr..

Alebo mam taky problem ze mi pisti prevodovka pri zaradenom 5. stupni ale nikde som nenasiel take vlakno. No a ak zalozim nove tak mi ludia len vynadaju ze naco zakladam vlakno...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...