Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uz len posledny detail, to bocne okapotovanie sa mi nechcelo davat dole, ale ak by ti to nevychadzalo tak aj podtym to nafotim. Len dufam ze nemas kratsi kabel.

Drzim palce a potom daj vediet ako si postupil ;)

post-15074-14109616442407_thumb.jpg

Odesláno
Uz len posledny detail, to bocne okapotovanie sa mi nechcelo davat dole, ale ak by ti to nevychadzalo tak aj podtym to nafotim. Len dufam ze nemas kratsi kabel.

Drzim palce a potom daj vediet ako si postupil ;)

skvele! diky moc za fotky.

nevim jestli se mi povede kabel stejnym zpusobem \"propasirovat\" do palubky. pri obhlizeni jsem nabyl dojem, ze jednotlive panely nemaji temer zadnou vuli. ale uvidime, kazdopadne uz mam prodluzovaci USB kabel a inspiraci. :super.

• O 4 týdny později...
Odesláno

v nedeli jsem se po case opet dostal k reseni adapteru. nakonec slo vse relativne hladce a je nainstalovan elegantne a ani kabel temer neni videt.

akorat jaksi nepreskakuje cele adresare, ale musim se pres ne prokousat preskakovanim jednotlivych stop. jak vam? :myslim

post-973-14109616895821_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

jak se da nejlip vyndat ten kastlik u spolujezdce? za kolik jsi mel ten adapter od stualarmu? zrovna jsem psal saldovi ze na nej hodili docela brutalni slevu ze ho umim kolem 1500. Jestli to nebudes mit jak s tou loketkou od guzu

Odesláno

no jo ale radio s usb das aspon 3000 pokud chces tak slusne jako je clarion ve 406. ja jsem mel alpinu 9880r a prodal jsem ji za smesnej peniz čakomovi protoze se me ten hnusnej kastli a v nem neorigo radio nelibi navic mam stribrnej panel a ten ramecek se stribrnej nedela.A kdyz uz tak bych chtel zanechat puvodni ovladani + displej (vadi me ze by byl porad prazdnej) a k tomu radio Alpine i kdyz delam v oboru tak bych byl cenove k 10000 + bych musel nechat nalakovat ten ramecek atd. Coz me prijde jednodussi protahnout jeden kabel

šalda: co jenom nechat vyvedene USB v popelniku nebo v tom kastliku krabicku muzes nechat nekde bokem. Ja to udelam asi podobne jek v tomhle vlaknem jen mozna udelam dirku vedle lampicky ale to se uvidi asi o vikendu :D

Odesláno

Vítku, s tím rádiem s Tebou plně souhlasím, prznit středovej tunel nějakým neorigo rádiem:bojim

Jinak do popelníku nemůžu, nemohl bych tam potom klepat popel :D

Odesláno

tahle vec je fakt dobra ale ja ac to tam nevypada moc dobre mam radeji DVD radio :) to bohuzel tohle nemumi. Kamos to ma vyvedena vzadu na popelniku aby tam mel dobrej pristup s Flash a mohl menit sd.

Odesláno

2 vitek1: to asi jo mam jen 1 din JVC a naprosto spokojen. mit 607 nebo novejsi kde bych nemel moznost tohle tak bych tuhle masinku pouzil. Maka to perfekne ale jak uz jsem rek dvd to neumi ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...