mark001 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Uchytene to je prilepenym suchym zipsom, aby sa to dalo dat lahko dole keby daco Citovat
mark001 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Vedenie kabla poza kastlik spolujazdca. V tomto mieste je ten kastlik primerane tvarovany tak to tam presne pasovalo a nedre ani neznemoznuje chod kaslika. Citovat
mark001 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Detail vedenia kabla , tu cast s diodou alebo co tam je, som prilepil obojstrannou paskou na koberce Citovat
mark001 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 A uz len pretiahnut kabel k radiu. Je to dost natesno ale ak sa s tym vyhras tak to urcite bude postacovat. Citovat
mark001 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Uz len posledny detail, to bocne okapotovanie sa mi nechcelo davat dole, ale ak by ti to nevychadzalo tak aj podtym to nafotim. Len dufam ze nemas kratsi kabel. Drzim palce a potom daj vediet ako si postupil Citovat
chechet Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 Uz len posledny detail, to bocne okapotovanie sa mi nechcelo davat dole, ale ak by ti to nevychadzalo tak aj podtym to nafotim. Len dufam ze nemas kratsi kabel. Drzim palce a potom daj vediet ako si postupil skvele! diky moc za fotky. nevim jestli se mi povede kabel stejnym zpusobem \"propasirovat\" do palubky. pri obhlizeni jsem nabyl dojem, ze jednotlive panely nemaji temer zadnou vuli. ale uvidime, kazdopadne uz mam prodluzovaci USB kabel a inspiraci. . Citovat
chechet Odesláno 25. duben 2011 Autor Odesláno 25. duben 2011 v nedeli jsem se po case opet dostal k reseni adapteru. nakonec slo vse relativne hladce a je nainstalovan elegantne a ani kabel temer neni videt. akorat jaksi nepreskakuje cele adresare, ale musim se pres ne prokousat preskakovanim jednotlivych stop. jak vam? Citovat
Vítek1 Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 jak se da nejlip vyndat ten kastlik u spolujezdce? za kolik jsi mel ten adapter od stualarmu? zrovna jsem psal saldovi ze na nej hodili docela brutalni slevu ze ho umim kolem 1500. Jestli to nebudes mit jak s tou loketkou od guzu Citovat
Šalda Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Já si ho potom vyvedu asi pod rádiem, ale tak aby nebyl vidět:myslim Jinak cena je hodně dobrá Citovat
Stuchy Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 něž se v tom takhle hrabat radši jsem koupil rovnou rádio s USB a MP3 Citovat
Vítek1 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 no jo ale radio s usb das aspon 3000 pokud chces tak slusne jako je clarion ve 406. ja jsem mel alpinu 9880r a prodal jsem ji za smesnej peniz čakomovi protoze se me ten hnusnej kastli a v nem neorigo radio nelibi navic mam stribrnej panel a ten ramecek se stribrnej nedela.A kdyz uz tak bych chtel zanechat puvodni ovladani + displej (vadi me ze by byl porad prazdnej) a k tomu radio Alpine i kdyz delam v oboru tak bych byl cenove k 10000 + bych musel nechat nalakovat ten ramecek atd. Coz me prijde jednodussi protahnout jeden kabel šalda: co jenom nechat vyvedene USB v popelniku nebo v tom kastliku krabicku muzes nechat nekde bokem. Ja to udelam asi podobne jek v tomhle vlaknem jen mozna udelam dirku vedle lampicky ale to se uvidi asi o vikendu Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Vítku, s tím rádiem s Tebou plně souhlasím, prznit středovej tunel nějakým neorigo rádiem:bojim Jinak do popelníku nemůžu, nemohl bych tam potom klepat popel Citovat
paul jane Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 tahle vec je fakt dobra ale ja ac to tam nevypada moc dobre mam radeji DVD radio to bohuzel tohle nemumi. Kamos to ma vyvedena vzadu na popelniku aby tam mel dobrej pristup s Flash a mohl menit sd. Citovat
Vítek1 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 jo taky jsem premyslel nad DVD nejlip 2 din ale chce to aspon 10000 na radio a pak ty veci kolem Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Jenže DVD radio do 406 nemá smysl když je tak dole, nic by tam nebylo vidět Citovat
paul jane Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 2 vitek1: to asi jo mam jen 1 din JVC a naprosto spokojen. mit 607 nebo novejsi kde bych nemel moznost tohle tak bych tuhle masinku pouzil. Maka to perfekne ale jak uz jsem rek dvd to neumi Citovat
Vítek1 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Jenže DVD radio do 406 nemá smysl když je tak dole, nic by tam nebylo vidět jde dat nahoru! Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Jako že to má displey zvlášť?? Jenže kam do dát, na palubku rozhodně nee:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.