H@sky Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Zdravím, včera se mi přihodil takovej problém, jedu si takhle a najednou z ničeho nic mi auto přestalo topit tak jsem zastavil a koukal jsem čím by to mohlo být samozřejmě že jsem nic nevikoukal , ale když jsem dal polohovač větráku na plno tak se ozvalo jen takové cvaknutí, tak jsem usoudil že bude asi vyřízenej co vy na to ? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 jestli ti nefouká vzduch, tak bude vadný větrák, dej si hledání,je tu popis opravy i s fotkama Citovat
H@sky Odesláno 27. březen 2011 Autor Odesláno 27. březen 2011 A nemůže to být třeba jen pojistka mě se právě netočí vetrák... EDIT: když jsem dal hledat oprava větráků a pod. tak mě to nic nenašlo. [upravil dne 27/3/11 16:14 H@sky] Citovat
ozzy56 Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 při každé opravě elektroinstalace se začíná pojistkama... to hledání je tu slabší, taky mám problémy s hledáním:(, ale je to tady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.