Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorkáři  

1 hlas

1. 1. Motorkáři

• Všichni to jsou hovada
      13
    • Taky jsem motorkář, taky jsem hovado
      10
    • Motorkářům uhybám - respektuju je
      34
    • Nijak mi nevadí
      21
    • Vždy se za motorkou otočim, miluju je
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ducati je v poho, avsak dobrej kamarad pracuje v BikersCentrum Trnava, snad najvecsia predajna motocyklov na Slovensku, maju take servis, on je servisak a samozjme moto su jeho zivot.

Vicemene hocijakou motorku mi vie servisovat doma, ale s ducati nema skusenosti ... Takze si nechcem prihravat zbytocne problemy.

Tamti nahace mi v pohode doma vyservisuje, kdyz by bolo treba neco zlozitejsi, pujdu origo do servisu. Navic onu Suzuki ci Yamahu koupim za mensi penize vicemen velmi solidni rocnik ...

Nejazdim nejake delsi trasi, moto bude na mesto a trasy do cca 50 km ... Sem tam nejakej vylet, treba do Rakouska do alp bude, ale to bude obcas ... Nechystam se s moto ani na dovolene, ani delat supersportovniho jezde ... Take mi zalezi na dizajnu, a vybyram jen motorky, ktere sa mi \"aj\" pacia ...

Odesláno
Tak ked uz by som mohol snivat o financne narocnejsich masinach, tak na starobu by mi uplne postacilo toto :P

BMW K1200R

[Edited on 8/5/11 21:30 Lubk0]

Taky o ní už dlouho uvažuju,jen se nedokážu rozhodnout mazi eR a GS:)

Odesláno
Mám rád ten chraplák netlumenej vodou :D a mě to třeba olej nebere, mezi výměnami nedolívám nic.

Motorka? Tak nejspíš jsi výjimka, co potvrzuje... :D

Odesláno
Mám rád ten chraplák netlumenej vodou :D a mě to třeba olej nebere, mezi výměnami nedolívám nic.

Motorka? Tak nejspíš jsi výjimka, co potvrzuje... :D

Bandit 600 rv.2002, menim po 6000 km a taky nedolevam.

Odesláno

tip na uchyceni motorky proti kradezi :D

[upravil dne 9/5/2011 11:49 Scratch]

post-5813-141096171498_thumb.jpg

Odesláno

Butrus&Koblih> to přijde :P:D

Vzduchem chlazený motor je celkově více namáhaný, u Banditů je jediné štěstí, že to jsou držáky z poctivé doby...

Scratch: no paráda a jaké sis vybral krásné barvy :D Teď přemýšlím, jestli bych ten svůj řetěz provlíkl kanáldeklama :D

Odesláno
koblih69: \"PS: Voda patří do papiňáku :-D\" a nafta do kamen ;)

Vzduch - olej? proč ne, když si zvykneš, že to bere olej :D

Když pořádné moto tak samozřejmě jedině TD:

Jinak Bandasky ( tedy hlavně ty s celý motorem, u půlmotorů je to trochu horší ) poměrně běžně dají 100 a více tis. což není tak špatný, ale diesel je diesel... :D

[upravil dne 10/5/11 07:48 koblih69]

Odesláno

kolem krku snad ne :D, ale pod sedlo se nevejde, kdyz ho dam za zadni oko, tak mi urcite pomrda plasty, fakt nevim, kam s nim?

Odesláno

PAVa jsem koupil za 800,- s tím, že ho opravím, nakonec jsem jenom sundal původní barvu a hodil ho na Aukro. Skončilo to na tuším 7,5 tis ještě mám možná někde formulář a razítko na tvobu typového štítku.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...