Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorkáři  

1 hlas

1. 1. Motorkáři

• Všichni to jsou hovada
      13
    • Taky jsem motorkář, taky jsem hovado
      10
    • Motorkářům uhybám - respektuju je
      34
    • Nijak mi nevadí
      21
    • Vždy se za motorkou otočim, miluju je
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ja zatim nejel vic nez 60, protoze pak nestiham vsechny ty packy okolo :D

Odesláno
Nektere nazory mi prijdou fakt zvlastni, ale nenadelam nic.

To proc motorka jezdi u stredu je proto, ze se ukazuje trotlum co do tech zrcatek tolik necumi, ze tam je. Na krajnici je prach a bordel a motorkar by se mohl natahnout.....

No, zrovna třeba já to myslel tak, že se mi motorka neukazovala za mnou uprostřed, ale téměř vedle mě, takže kdybych chtěl předjet auto jedoucí předemnou (nebo se vyhnout díře), nemohl bych, protože bych sundal motorku.

Jak na krajnici je prah a bordel? Kdo říká že má jezdit na krajnici? Ať jede uprostřed, když nechce předjíždět... :roll:ticho

Guest Scratch
Odesláno
Nektere nazory mi prijdou fakt zvlastni, ale nenadelam nic.

To proc motorka jezdi u stredu je proto, ze se ukazuje trotlum co do tech zrcatek tolik necumi, ze tam je. Na krajnici je prach a bordel a motorkar by se mohl natahnout.....

No, zrovna třeba já to myslel tak, že se mi motorka neukazovala za mnou uprostřed, ale téměř vedle mě, takže kdybych chtěl předjet auto jedoucí předemnou (nebo se vyhnout díře), nemohl bych, protože bych sundal motorku.

Jak na krajnici je prah a bordel? Kdo říká že má jezdit na krajnici? Ať jede uprostřed, když nechce předjíždět... :roll:ticho

to je presne ten nazor, kdyz pojede za tabou uprostred a ty budes necekane brzdit, tak se ti mrkne do kufru, hure pod kufr, proto jezdi motorka po stranach, aby mel cas s tim neco udelat. :bojim:bojim:bojim:roll

ale ten za tebou se ti lepil na zadek moc, to je jasny

taky jsem to nepsal na tebe

Odesláno

osobne proti motorkám nič nemám, tolerujem ich, nech ide, ak sa dá uhnem, zatial mám len dve zlé skúsenosti. zablokovanie D1 spanilou jazdou motorkárov smerom na Brno asi 5 rokov dozadu síce plynulou jazdou asi 80 km/hod ale cez oba pruhy a keď sa mi nalepil na zadok a potom prudko zrýchlil aby ma predbehol, mal som pootvorené okno, ale keď okolo mňa preletel, tak ma až nadvihlo na sedadle čo sa deje ( mal asi upravený výfuk na čo najvätší hluk )

Odesláno

A co je mi do toho ze motorka nema klimu a cekani na svetlech je o uvareni se v kombineze ? ? ? ... to vazne neni muj problem a uz vubec to neuznam jako duvod tlacit se vzdy a za vsech okolnosti pred ostatni ;)

ad Lubko : blby mi to teda rozhodne neni a predevsim - to, ze mi neni prijemne, kdyz ja s autem cekam v kolone a motorka ji celou vychcane pomalu predjede to bych nenazyval zavisti hele .. z toho, ze si tam pocka muzu mit maximalne dobry pocit ze se vsichni ridime stejnymi pravidly a jsme slusni a nikdo druheho neojebava. Bohuzel samozrejme tohle v realu stejne neplati ...

Guest Scratch
Odesláno

ja ti jenom napsal, proc to delaji, a ten duvod ani nemusis uznavat, to po tobe nikdo nechce......

Jsem rad, ze jsi slusny ridic a ctis pravidla :)

Odesláno

Jak už jsem psal v jiném tématu, projíždění uprostřed stojících kolon a podobné taškařice se mi velmi nelíbí. Jsem motorkář a ze zásady to nedělám. Poměrně snadno se stane, že si někdo vzpomene a vystrčí čumák do jiného pruhu protože jeden v nesprávném a potřebuje odbočit... a zavře náhle motorkáři cestu. Myslím, že loňský smrťák na Jižní spojce a další vážná nehoda nevím kde mi v obou případech dává za pravdu. Myslím, že předpisy platí pro každého a nevím jak by se kdo tvářil kdyby tam začal projíždět třeba můj Fiátek 500 jenom proto, že se tam vejde... jezdím v kůži a nevím co je komu do toho jeslti je mi horko nebo ne. To je můj problém se kterým nevidím důvod proč obtěžovat ostatní nebezpečně blízkou jízdou mezi zrcátky. Pak se nedivte, že synonymem pro motorkáře je v hlavách většiny lidí bezohlednej idiot.

Odesláno

Stibto, tak vidis, jak tebe je jedno, ze se motorkar vari v kombineze, a podobne, mne je uplne jedno to, ze ty sedis v aute, a musis tu kolonu vystat, kdezto ja ne ...

Aspom vidis, ze je to obojstranne.

Koblih, samo sa tu nebavime o iducich kolonach, a samozrejme medzi autami se nejede ani 10 km/h ...

Proste tym, ze se motorkar prodere kolonou, ovsem rozumne, bez ohrozovani, podla mna akurat usetri miesto dalsiemu autu, a tym padom moze o jedno auto prejst cez krizovatku viacej ...

To, ze ja nepockam s tebou v kolone, neznamena, ze bych nekoho obmedzil... Jak sem psal, hodim tam jednicku, a jak skoci oranzova, uz ma neni ... Nikoho nespomalim, neohrozim ani nic. To ze su ludia, ktorym vadi ze motorka je uzka, a prederie sa dopredu, toz hold, som si zvykol :)

Motorka je odjakziva povazovana za rychlejsi dopravni prostredek, urcite to neni kvuli tomu, ze stoji na vsech kolonach rovnako ako auto, a ze si nikde neskracuje cestu :)

Inak na dalnici s motorkou nejezdim, protoze to neni pozitek s jizdy jet furt rovne stejnou rychlosti :)

Jinak dnes som sa tak vydatne poobede previezol Trnava - Malacky a späť. Samozrejme, cez Pezinsku Babu... Nadherne pocasicko, len ma trocha chytila taka mensia prehanka, ale uplne OK :P

Odesláno
To bych vás chtěl vidět v autě třeba na franc.riviéře,tam byste se asi pos.... vztekem:D

Tak nejak :D :D

Inak rozmyslam ze ked pojdem po dialnici 130 tkou, a niekto ma bude predbiehať, tak ho budem blokovať, lebo budem mať dobrý pocit že sa riadime rovnakými pravidlami :D a hlavne do ciela nepride skorej ako ja :D

Guest Scratch
Odesláno

ja si jenom pockam az tito lide fakt zbrzdi z 90 u cedule na 50, nebo na 30

kazdopadne si myslim, ze nedani prednosti v jizde, je nekde jinde nez jizda mezi auty.... a jsme opet u toho, cumet do zrcatek.....

Odesláno

Tak ono vzdy bude motorkar na vine, to uz som si zvykol :) To ze motorkar sa dere medzi autami, to nie je OK, ale to ze clovek ktory mu zablokuje cestu tym, ze sa radi s pruhu do pruhu, sa nepozre do spetaku, to uz je OK, pritom je to zakladne pravidlo :) Takto to je zo vsetkym :P

Odesláno

Az Te nekdo bude predjizdet rychleji nez 130 zkus si rict \"ja tu pokutu platit nebudu\" - fak miluju tyhle lidi co se vyzivaj v chytani za slovicko :-S

Odesláno

A jsme zase u toho: Jestliže jedu 130 po dálnici a ostatní též, pak přejížděním z pruhu do pruhu nikoho neohrožuju, pokud není přímo vedle mě, případně k tomu doplním \"bezpečné vzdálenosti\". Takže nedodržováním rychlosti se právě onen staví mimo předpis a není mi jasné, z jakého důvodu by měl požívat ochrany téhož předpisu, který sám porušuje. Ale to už jsme od motorek docela někde jinde, navíc v rovině pohádek o ideální společnosti.

Odesláno

Aha :) Takze motorkar co ide medzi kolonou, ktora STOJI na križovatke, ta strašne ohrozuje ? Nejde ti priam o život ?

Stibto, neni to o slovickach :) Ale pokial chces, aby vsetci dodrzovali rovnake pravidla, tak je to ako priklad dobre ne ? Ci zase sa robia rozdieli ? Tam sa pravidla dodrzovat nemusia, alebo tam ti to je jedno, ale motorkari na krizovatkach ich dodrziavat musia, lebo tam ti to jedno neni ?

Inak cely buduci tyzden tu ma trocha prsat, takze dnes sa pojdem este previest :P

Odesláno
Nechcete mi vy dva namluvit,že jezdíte stále jen 50,90,130:D Pak teda nechápu proč si si E.nechal čipnout auto:D
Hlavně: Jsem jasně psal, že to, co říkám je říše pohádek. A zadruhé chip není o rychlosti. Jde jen o to, že když někdo porušuje předpisy, nemůže počítat s tím, že se to bude všem líbit. Ba spíše naopak. A je vcelku jedno, jak moc je poruší. Když já poruším předpis, nijak nadšený z toho fakt teda nejsem a samozřejmě počítám s dalšími dvěma reakcemi: 1. se může najít někdo komu se to nebude líbit, bude mi nadávat a to i když jeho se to přímo týkat nebude, 2. opodál bude policajt, který mi zcela oprávněně dá pokutu. A za 3. může se stát nějaký průšvih a já budu tutově viníkem.

S tímto vědomím jezdím a rovněž z těchto důvodů se snažím předpisy neporušovat. Ale hlavně: Snažím se být předvídatelný. Mj. od toho tu předpisy jsou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...