Frozz Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Tak páteční práce, Mitsubichi ASX a P206 SW v krásný modrý barvě . ASX na tom bylo dobře, jelikož už u mě jednu proceduru pár měsíců zpět prodělalo a bylo zde i krásně vidět, že vosk, který byl předtím nanasen, prokázal slušný kus práce - clay byl téměř úplně čistý a na laku (hlavně u podběhů a na spodních stranách) se nedrželi žádné mikročástice, takže ta ochrana tam byla. U 206SW ta barva po umytí vypadala úžasně i přes to, že už je to starý lak a je tam několik defektů (clay dostal pěkně zabrat:-)), které by buďto nešly sundat vůbec, nebo jen leštičkou. Sealant Blacklight tomu dodal krásnou hloubku a tečku na závěr. Další prácička by měla být na černém BMW z4, Fiat Freemont a Peugeot Partner. [upravil dne 30/4/13 13:35 od Frozz] Citovat
Frozz Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 Včerejší práce na BMW z4: (PS: po leštěnce / před voskem jsem použil ChG Wet Mirror Finish, laku to dodalo pěkný zrcadlový efekt [uvnitř po umělýma světlama to vypadalo lépe, než venku v podvečer] a \"mokrý\" vzhled). Citovat
Frozz Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 Jelikož mi zase před asi týdnem praskla přední H7 (už třetí? nevím), tak jsem se rozhodnul, že půjdu do něčeho o trochu silnějšího a hlavně kvalitnějšího, nakonec po asi 2 hodinách vybírání jsem vzal: Osram SilverStar http://www.alza.cz/osram-silverstar-h7-55w-px26d-d365976.htm Nightbraker jsem nevzal, protože v noci jezdím tak z 30% a navíc mají krátkou životnost, tyhle jsou o něco slabší (ale pořád silnější než origo), a měly by vydržet déle . Teď ještě sehnat šikovný malý ruce, který tam tu žárovku vloží haha Lůůůco kde jsi? :D:papa Ty už to umíš [upravil dne 9/5/13 10:45 od Frozz] Citovat
Frozz Odesláno 10. květen 2013 Autor Odesláno 10. květen 2013 Jakeeeeeej jsem automechanik :mrk vyměnil jsem obě žárovky i přes počáteční velké potíže a nasrání. Nakonec jsem i zjistil, že můžu vycvaknout trubici od kapaliny do ostřikovačů, tak jsem to udělal a hned bylo víc místa na moje velký ruce, haha. Jsem prostě borec :cool: PS: zjistil jsem, že i starý žárovky byly OSRAM, akorát ne Silverlight (proto to taky tak luxusně svítilo, holt +ko prostě umí) haha [upravil dne 10/5/13 20:52 od Frozz] Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Osram SilverStar bohužel patří mezi žárovky s poměrně malou výdrží. Pokud najezdíš 10 tis za rok tak to asi nevadí a třeba i ten rok můžou vydržet. Citovat
Frozz Odesláno 10. květen 2013 Autor Odesláno 10. květen 2013 Osram SilverStar bohužel patří mezi žárovky s poměrně malou výdrží. Pokud najezdíš 10 tis za rok tak to asi nevadí a třeba i ten rok můžou vydržet. Uvidím, nechtěl jsem Nightbrakery, protože ty maj životnost tak poloviční, tak schválně. Jezdím cca 20k za rok, Citovat
Frozz Odesláno 5. červen 2013 Autor Odesláno 5. červen 2013 Dneska prácička pro kamarádku na její 205 v krásný modrý. Foto před nemám + neměl jsem u sebe impregnaci na pneu a plasty, tak omluvte :mad: Přípravky: TRIX (iron + tar odstraňovač) na podběhy, zadek a kola AG šampon silnější ředění (kvůli starým vrstvám vosku) clay (dostal pěkně zabrat, na laku bylo hrozně moc mikročástic, vzal je ale všechny a nakonci byl lak nádherně hladký) AG Super resin polish (dobrá práce) Blacklight vosk 1 vrstva + interier, APC + štětec na těžko dostupná místa, vyleštění oken obě strany Kamarádka ohromně spokojená, vůbec ho totiž nemyla, ta špína tam byla min. 5-letá. Citovat
Frozz Odesláno 22. červen 2013 Autor Odesláno 22. červen 2013 Můžu poprosit o názor? Plastidip, ano/ne? Je třeba brát v potaz, že v reálu by to bylo hezčí (a matný), ne jako na fotce : Citovat
Cinicman Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Kto iný by ti mal povedať, že ÁNO... Citovat
Frozz Odesláno 22. červen 2013 Autor Odesláno 22. červen 2013 ...jasně , ta tvoje 207 nabrala jiný rozměr, máš to fakt hezký a tenhle styl se mi líbí už delší dobu . Citovat
FiFa_cze Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Za mě jo Ale šel bych do lesku..Mat nebude tak pěknej a navíc se to špatně čistí. Sice už to nebude takovej rally style, ale vypadá to dobře Určitě ale lesk Citovat
Marek.206 Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Áno, áno! A podľa mňa by to bolo lepšie, keby dáš celé zrkadlá do farby a nie len ten vrch Citovat
Frozz Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Dnešní testovací jízda s RCZ: ZAMILOVAL JSEM SE!! Luxusní svezení, silnej motor, parádně táhne i na 5ku, zvouček bez chyby, řazení krátký a přesný, v zatáčkách držel jako přilepený, za pár vteřin z 50 na 150km/h :-D no prostě....to auto si jednou koupím, učarovalo mi. :mrk:mrk:mrk:mrk [upravil dne 23/6/13 18:29 od Frozz] Citovat
Judes Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Škoda dlhého chodu spojkového pedálu (aspoň v ktorom som sa viezol ja). Citovat
Berry86 Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Krasna prace , kdy bych se mohl stavit Citovat
Frozz Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 Krasna prace , kdy bych se mohl stavit Myslíš mytí leštění? No, hele, takhle ti to řeknu: S ČERNOU KDYKOLIV!! :roker:super Judes - ano, to byla jedna chybička, která mi vadila. Spíš ta spojka byla taková nějaká ...divná , hlavně pedály byly dost vysunuté/vystrčené, tzn. abych je nohou nesešlapával, musel bych mít zkroucený kotník, to samé říkala slečna, co se mnou seděla v autě. Jo a další věc - sloupek vlevo u řidiče moc široký a bylo přes něj špatně vidět (také nejsem sám, co to říká). Citovat
Berry86 Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 JJ, na to lesteni, rozlesteni laku Tak to jsem rad, ze cerna je takto vitana Citovat
Cinicman Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Foliatec - zelená lesklá... [upravil dne 6/26/2013 09:26 od Cinicman] Citovat
pipistrel Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 rejty radis teda predat plusko a kupit golfa? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.