Buback Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 ted to vypada jako po navsteve cerneho bratrstva Citovat
Stráňa Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 když už jseš v tom natírání, natří kotouče a ty orezlí místa ne:super Citovat
go.play Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 když natřít třmeny, tak pořádně a komplet ... i s destičkama :D Citovat
Frozz Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 když natřít třmeny, tak pořádně a komplet ... i s destičkama :D No a, líbí se mi to tak víc, na tom přeci není nic špatného, ne? když už jseš v tom natírání, natří kotouče a ty orezlí místa ne:super No, kdybych natřel ten předek (co je v kontaktu s nasazeným kolem), tak by to mohlo drhnout, mohla by tam být nějaká mezera, špatně by se to zřejmě nasazovalo, proto jsem ho nechal. Ale vršek jsem přebrousil kartáčem. Navíc po zimě chci objednat vrtané větší kotouče, aby mi to lépe brzdilo, vypadalo a aby nerezly . [upravil dne 6/10/11 20:17 od Frozz] Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 nebudou chtít větší kotouče i větší třmeny? Abys to nenatíral zbytečně Citovat
Stráňa Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 já jsem to přetřel a nikde nic nedrhne a hlavně to nerezne, přes zimu taky jdu do lepších brzd, větší kotouče už ale vyžadují vyměnit toho trochu víc.... Citovat
Frozz Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 já jsem to přetřel a nikde nic nedrhne a hlavně to nerezne, přes zimu taky jdu do lepších brzd, větší kotouče už ale vyžadují vyměnit toho trochu víc.... No, počítám s kotoučema (Zimmerman, EBC a nebo z GTIčka), pak destičky a čelisti. To je doufám vše, nechci do toho vrazit nějak moc peněz. No a nebo velikost nechám stejnou, jen se to vymění, to bude asi lepší Citovat
Rejty Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 brzdiče z 206 GTI:) to je pro tvoje auto lepší....když pojedes pilu budes moct brzdit pozdeji:) Citovat
winco Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 jo brzdiče z GTI budu o hodne lepšie aj s obyč kotučmi a deskami ako neake super racing desky a kotuče s malym priemerom.....rozhodne choj do vačších brzdičov, buduce leto do toho jdu taky Citovat
Frozz Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 Takže konečně jsem si vyzvednul KN filtr a samolepky. KN filtr: - \"montáž\" byla jednoduchá, protože jsem předtím už 2x failnul , takže jen pár šroubků a pak ta spona u klapky, vytáhnout box, zaměnit filtry. Velikosti jsem se bál, ale byla totožná jako starý filtr, KNko tam sedlo perfektně. - Dojem: Zvuk je do 3500ot TOTOŽNÝ se starým filtrem, ale pozor! Nad 3500ot je hlubší, agresivnější, daleko lépe se poslouchá - a není to placebo, ptal jsem se i kámoše a potvrdil mi to. Navíc puga už znám, takže vím, že měl zvuk připomínající vysavač, teď už tomu tak není (né úplně) :mrk - možná jde o něco rychleji ručička otáčkoměru nahoru, ale to nemůžu nijak objektivně posoudit, ale stejně si to myslím Video: A nové samolepky: - akorát jsou možná trochu větší (12cm) a barvy jsou tmavší než jsem chtěl, takže se ještě rozhodnu jak to udělám. Ale jinak jsou fajn! [upravil dne 8/10/11 15:03 od Frozz] Citovat
safi1 Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Paradicka Mam otazku kde si obiednal ten KN filter? diky moc ked tak hod link safi1 Citovat
Marcel00 Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 když už jseš v tom natírání, natří kotouče a ty orezlí místa ne:super to sa neodporuca, lebo aj ked si clovek mysli ze to uschla ta farba a dotiahnes tam koleso, tak uz ho nedas dole prilepi sa... Citovat
Frozz Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 Paradicka Mam otazku kde si obiednal ten KN filter? diky moc ked tak hod link safi1 http://www.rajautodilu.cz/ + zdarma čistící sada (normálně stojí zhruba 400Kč) ZDARMA :-), neber to. Já jim napsal, jaký chci rozměr, a i když nebyl v eshopu, objednali mi ho. Citovat
safi1 Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Diky moc teda toto je ono http://www.rajautodilu.cz/KN-Filtr/Peugeot/206/ diky Citovat
Frozz Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 Pozor, já mám tenhle (a měl by pasovat i na 206 1.4, jsou prý totožné): - kod zboží: KN33-2916 - velikost: délka: 352mm, šířka: 105mm a výška 29mm. Citovat
safi1 Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Frozz: ked sme u toho filtra mohol by si mi hodit presne link kde to obiednam teda kde si to ti obiednaval nech neobiednam blbost Citovat
Frozz Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 Z té adresy, co jsem ti dal. Napiš jim, že chceš tenhle filtr. Jakou máš ale motorizaci? Když tak jim přesně napiš, co máš za typ, oni ti poradí, ale tenhle filtr by měl jít na 206 1.4ky ... a moje + má díkybohu stejné rozměry. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 co takto hodit zvuk bez rezonatora nebolo by to lepsie ? Citovat
Frozz Odesláno 9. říjen 2011 Autor Odesláno 9. říjen 2011 Nene, nechci nic takového měnit, nechci, aby moje auto bylo moc slyšet - na to nemám výkon a takový typ zvuk se mi nelíbí. Jediné, do čeho bych zřejmě šel, je nový kvalitní tlumič s koncovkou od firmy Laityng udělaný a namontovaný na míru s velmi decentním zvukem. Nic víc nechci Citovat
oni Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 Laiting jo? neuraz se, ale mel jsem to na aute a kamarad taky a decetni zvuk to teda nedela.... ja bych sel do remusu nebo supersprint(sport??) Oba jsem slysel a ty ma ji opravdu decentni zvuk, vetsinou dnes celenerezove a kvalitne zpracovane. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.