Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Rejty - zatím mi handa nic neposlal! :grr:myslim

frozzo - Kdyby si se chtěl zbavovat těch zadních světel .. za na prvním místě zájemců !!! :))) jinak auto pěkny ;)

:-) neboj, zbavovat se jich nebudu. Půjdou pryč až s celým autem :D

Odesláno

Tak jsem se zúčastnil tuning srazu v Panenském Týnci. Musím říct, že SUPER akce, o 100% lepší než po*raná Mimoň ;) :thumbup:.

Naše partička ;-)

img652f.jpg

img0828hh.jpg

img0669rh.jpg

img0759g.jpg

img0461oh.jpg

img0491jl.jpg

Odesláno

Nějaké info:

- měl jsem v plánu kupovat výfuk ULTER na doporučení (jak kvůli vzhledu tak i zvuku, dostávám pořád kritiku že mám elektromobil :D), jenže ...

- jsem se rozhodl, že jako první půjdu do sportovních pružin, byly mi doporučeny tyto:

Weitec (-35mm)

pg818.jpg

http://www.tuning-in.cz/sada-sport-pruzin-weitec-pro-peugeot-206-2-hatchback-motorizace1-4i-1-6i-1-6-xsi-1-4-diesel-rv-10/98-sniz-35/-mm-tento-set-neobsahuje-zadni-pruziny-na-zadni-ose-je-torzni-tyc-nebo-list-pera.html

případně KW (-40mm)

sportovni-pruziny-kw.png

http://www.forcedracing.cz/sportovni-pruziny-kw-peugeot-206-cabrio-14-16-20s16-09-00-40mm/d-75631-c-2878/

...takže se bude snižovat, je to hrozná koza a kazí to celkový dojem. Navíc to bude lépe držet v zatáčkách, což je také fajn.

Kdyby měl někdo nějaké komenty či rady, napište.

PS: umí to někdo kvalitně (se zkušenostma) vyměnit pružiny a přesadit torzní tyč?

Odesláno
:potlesk:potlesk:potlesk

PS: Ja bych šiel najprv do výfuku a hneď za týždeň pružiny... :aut

To nejde, cenově to vyjde podobně, ale bude jedna věc a až tak za měsíc-dva další, kvůli penězům. Mmm nasadil si mi ale brouka, že bych fakt udělal první výfuk? :D:D:bacha:myslim

Odesláno

Já bych šel nejdřív do pružin :) Je léto, tak je lepší teď snížit a užít si to co nejdýl :) Výfuk nasadíš třeba i zimě :D Navíc pružiny je větší operace jak výměna koncáku, takže výfuk bych viděl jako takovou tu třešničku na dortu :D

Odesláno

Takže nakonec objednán výfuk zde, přijde do 10 dnů:

http://www.tuningshop.cz/vyfuky-a-koncovky/sportovni-vyfuk-ulter-sport-peugeot-206-1-koncovka-80-mm-9/

Chtěl jsem objednat přes SPEI, ale prý by ho dodali až za 4 týdny, takže nic.

Je to stejně jedno, pružiny tam do podzimu budou tak i tak..., navíc instalace výfuku je jednoduší a chci to mít co nejdřív, protože 20.8. letím do USA tak ať je to co nejrychleji zmontované :-).

Tom206 - nojo, ale podvozek nechci, já tomu prostě nevěřím :), mě stačí pružiny.

Foto ze srazu:

img2309kopie.jpg

[upravil dne 1/8/12 12:11 od Frozz]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se kochejte :papa:D

Zdá se, že má vysoký tón, ale při 2000-3500 je hluboký, dunivější, zní to ještě trochu jinak než na videu.

dsc0439ho.jpg

Logo PC :). Vlevo ty samolepky půjdou asi pryč, už se s tím velkým nápisem trochu bijou.

dsc0444ox.jpg

Odesláno

dovolím si sem hodit jedo foto ode mne co má Lukáš v avataru

mg0807.jpg

300755_3676159904846_178435816_n.jpg

[upravil dne 14/8/12 21:41 od Rejty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...