Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zil jsem v domeni, ze sundam \"kryt\" repraku, a dostanu se knim.. to jsem netusil ze je to cely zality v jedno kusu plastu, ktere je na celych dverich.. (predek i zadek) .. nejaky figl jak se tam dostat ? nebo se museji vazne \"odstrojit\" cely dvere ?

206 rv 2000 3dv 1,9D

diky :)

Odesláno

MilanF1: To jest velmi slušný a nápomocný obrázek :)

I tak bych rád odstrojené dveře :/ Abych měl jasno na tlumení, než sudnám..

[upravil dne 31/3/11 17:38 wefa]

Odesláno

no ved ta fotka jak dal cinicman tak to je presne to ako uvidiš, ked sundaš cely ten palstovy tapec dvery :) už som to mal taky vic krat dole a ten čierna pajdulak na tej fotke som ja :D tkaže vim :) su tam tak 2-3 šroby skoro v každom rohu a potom jemne s nožikom alebo niečim tenky prejdi a vyťahuj tie cvoky normálne to len vypačiť......samozrejme nezabudni vytiahnuť tu \"uchytku\" o dverach jak je naznačena na orbazku ta tež drží len na jednom šrobe a pak je zacvaknuta.....len sa neboj a smelo do toho, nič tam nemožeš pokaziť maximalne poulamovať tie cvoky a to sa može stať aj ked to bdueš robiť už milion prvy krat :)

inak vy na nových odeloch to máte blbe :D mne ten plastovy kryt repraku ide dať dole samostatne :P :P :P

Odesláno

Zabudol som ti ešte povedať, že zadnú stranu toho plastu treba vyrezať (a bacha na prsty, ten plast je tvrdý a láme sa...) aby ti tam vliezol \"kvalitnejší\" reprák s väčšou montážnou hĺbkou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...