macik.83 Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Davam to do pokecu, ponevadz jde o jinou staj. Ale verim, ze mi poradite. Nevite nekdo jak se aktivuje to, aby mi sjizdela okna pri pridrzeni klice? Vsechno mi fungovalo, dokud se mi nevybila baterie a ja jsem ji musel odpojit. Predem diky. V manualu je akorat, jak se to pouziva, ne jak aktivuje [upravil dne 27/3/11 10:51 macik.83] Citovat
Brizan Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 píšeš v nadpisu \"problém s okny\" ale ptáš se na zrcátka:myslim předpokládám že dotaz zněl na okna, možná by pomohlo opětovné nastavení proti skřípnutí do okna. Stáhnout okno až dolů a postupně po malých úsecí zvedat až k úplnému uzavření. Tím se nastavuje systém proti přiskřípnutí něčeho do okna, ale tato to je u 407ky. Nevim jak je to u Ibizi... Citovat
macik.83 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 No vidis, ja jsem vul, hned to opravim, jasne, ze jde o okna,zkusim tvuj tip, dam vedet Citovat
Butrus Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Kamos ma Skodu Fobii prvni generace a ted jsme na ni neco opravovali, tak jsem koukal do knizky Jak na to a videl jsem tam postup nejaky aktivace el. stahovanych oken. Bohuzel si presne nepamatuju, jak se to dela, jen si matne vzpominam, ze tam bylo pridrzet tlacitko stahovani 3 vteriny. Ale fakt nevim, jestli v naplno stazenym nebo zavrenym stavu. Odpoledne bych mohl zjistit vic, kamos je po nocni a spi. Treba bude u Skody stejny postup a pomuze ti to. Citovat
Brizan Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 možná i toto pomůže, každá značka auta to může mít úplně jinak.... Citovat
macik.83 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 Prosim zjisti o tom vice, ten prvni tip nee. Diky Citovat
Butrus Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Tak tady to je, jak se to dela na Fabii po odpojeni baterie. Kamos mel problem se stresnim oknem, zastavovalo se kde chtelo a vubec spatne reagovalo a timto postupem byla chyba napravena. Ani jsem nevedel,ze se to musi u Skody delat po kazdem odpojeni baterie. Ale pozor, tento postup plati pro Skodu Fabii!!! Treba ti to pomuze. Citovat
macik.83 Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 Tak nic, zkousel jsem to, ale bohuzel Na seatackych forech taky nic. Asi fakt budu muset kvuli tomu na diagnostiku Citovat
macik.83 Odesláno 27. březen 2011 Autor Odesláno 27. březen 2011 Tak vyreseno Podelim se o to, kdyby mel nekdo z nas podobny problem, nepomohl ani druhy tip, ale dost me nakopl k tomu, abych se k tomu dopatral. Takze : Vsechna okna jsem mel stazena dolu, strcil klic do zamku a chvily jsem ho drzel napravo. Timto se problem vyresil. Ted me napada, asi se da aktivovat libovolny pocet oken, ktery chci dalkou otevirat. to znamena, ze bych si pro aktivaci stahl dolu jen ta okna, ktera bych chtel stahovat na dalku. pekne jsem se do toho zamotal. Takze diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.