ddano60 Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Zdravím, pri prejazde po jamách a výtlkoch ma otravuje vŕzganie vychádzajúce z ľavej strany predných dvier pripadne stredného stlpika, neviete čo to môže byť ? Ďakujem, sorry ak tu už taká téma je. Citovat
GooFy Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 když se kroutí kastle a lepí guma na dveřích tak to může dělat. nebo pak čepy asi. mě to dělá na pravé straně Citovat
Judes Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Keď je to tým gumeným tesnením tak ho nastriekaj silikónovým olejom. Citovat
ddano60 Odesláno 23. březen 2011 Autor Odesláno 23. březen 2011 zajtra skúsim nastriekať, ale myslím si že to je skôr taký kovoví zvuk ako keby niečo búchalo o seba, žeby niečo v zámku ? Citovat
koblih69 Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Silikonový olej vřele nedoporučuju. Tedy na zimu je super ( sám používám ), ale v teple ta guma po namazání strašně vrže, takže se to pak nedá vydržet. Pokud ti opravdu vrže některý plast nebo guma pak potři ty styčné plochy normálně voskem ( kusem parafínu ze svíčky ... ). Já takhle třeba vždycky natřu i hrany plastových obložení nebo když mám sundané tapecy a vydrží to vcelku dlouho. POkud je to ale spíš kovový zvuk zkontroluj napřed uchycení zámku ( šrouby Torx v boku dveří ) a pak pod tapecem držáky skla a táhla - někdy rezonují, takže třeba obalit kouskem molitanu. [upravil dne 23/3/11 22:02 koblih69] Citovat
hugo.v.r. Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Možná to dělá zámek dveří - mně pomůže občas jen mastnýma prstama zamastit to oko, do kterýho zapadá dveřní zámek. Citovat
merlin99 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 ako pise koblih69, ziaden silikon! potom to vrze este viac a dllllho... Ja som nato pouzival Coop (taky zlty s citronom) umyvac na riad. Potom to na isty cas prestane, ale zial, nedomyslena kasna a moc sa kruti:( k tomu vosku/parafinu som sa este nedostal to vyskusat, ale presne to som mal v plane. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.