Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

my delame gril oba dva dny :)

ale pri uvedenych cenach :myslim zvazujeme moznost ubytovani v kempu, nebo za tu cenu jet do Vidne do penzionu. :xvul

[upravil dne 3/4/2011 17:10 Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

za cenu ubytovani se mi vyplati kazdy den jezdit spat domu :D

no uvidime, tohle zalezi i na zene :)

[upravil dne 4/4/2011 11:03 Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

na seci jsem te totiz mel v kufru, jsi si spletl chatku :D

[upravil dne 4/4/2011 16:34 Scratch]

Odesláno

ale pri uvedenych cenach :myslim zvazujeme moznost ubytovani v kempu, nebo za tu cenu jet do Vidne do penzionu. :xvul

scratchi ja myslim že jsem ti to vysvětli dost jasně , navíc oproti předchozímu zveřejnění se ceny polevnily odost , zvaž co je obsahem programu a ve finale jak kemp vypada a co nabízí.

debilní poznámku ad ubytování ve Vídni nechám ležet.

Guest minimaxa
Odesláno

Jestli to bude sraz takový, na jaký jsem u P-C zvyklí, tak se stejně jedou všichni jen ožrat a nažrat :D

Guest Scratch
Odesláno

scratchi ja myslim že jsem ti to vysvětli dost jasně , navíc oproti předchozímu zveřejnění se ceny polevnily odost , zvaž co je obsahem programu a ve finale jak kemp vypada a co nabízí.

to nevim kde, pri porovnani mi stara tabulka vysla levneji o 300, nez nova, pri zachovani veskereho... nechme toho.

Odesláno

:bacha:bacha

docela by me ta nabidka kempu zajimala. tak trochu ji nemuzu v nabidce nait. je tam vyrivka .....

Guest minimaxa
Odesláno

Ale no tak dětskaááá, nejsme tak chudí, abychom kupovali levné věci, říkala už před 100 léty prábába minimaxička. Všechno leze nahoru, ceny všeho, PHM, ale i platy, tak se nehádejte, stejně s tím nic neuděláte. A jako starej pardál a pořadač těchto akcí Vám mohu s klidným srdcem říci, že tyhle ceny jsou v současné době velmi příznivé :roker

schválně si to porovnejte s cenama našeho srazu v Poslově mlýně ve stejný termín co máte Vy. a to pořádám sraz, kde už je nahlášeno 240 lidí! vesměs s 2-3děckama, a není to pro ně levná záležitost. Ale jedou, a i tak to za to dají, protože se vidíme 2x za rok! Ale i tak se objeví vyjímka, jako tady, že se nezdá cena, OK, tak si jeď na víkend do vídně, se šniclem za 15Éček.

[upravil dne 5/4/11 13:23 minimaxa]

Guest Scratch
Odesláno

ja se nehadam, pouze konstatuji

budu drzet hubu a krok

[upravil dne 5/4/2011 14:49 Scratch]

Odesláno

Scratch: Porovnej si prosím ceny v českých kempech v zajímavých lokalitách než něco takového vypustíš, díky! :bojim Zrovna od Tebe bych tohle chování nečekal. Pokud máš s něčím problém prosím SZ at tu nejsme :xvul

Odesláno
ja se nehadam, pouze konstatuji

budu drzet hubu a krok

[upravil dne 5/4/2011 14:49 Scratch]

Hele ale neni nahodou tohle jen vferejna prezentace vlastniho nazoru. A to podle zadnych zakonu neni zakazane. Kazdej si pak ponese vlastni vinu a odpovednost.:myslim

PS. a nikdo se tu nehada.-)) sice je to grilovaci tema, ale tohle je taky pekne zhave.-)

[upravil dne 5/4/11 17:08 Miss Scratch]

Guest Scratch
Odesláno
a rozhodne se mi nehadejte v Grillmasters :roker:P

ale tohle tema jsem vzdy zakladal ja :bacha:bacha:bacha

:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...