h4wk3y Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 cus, tak kdy si udelame grilovacku, abych neobjednaval zbytecne veceri? [upravil dne 2/4/11 21:20 h4wk3y] Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 my delame gril oba dva dny ale pri uvedenych cenach zvazujeme moznost ubytovani v kempu, nebo za tu cenu jet do Vidne do penzionu. [upravil dne 3/4/2011 17:10 Scratch] Citovat
h4wk3y Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 takze veceri nebrat ani jednu? Jinak k ubytku - taky zvazuju spani v aute, ty ceny jsou na me dost vysoky... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 za cenu ubytovani se mi vyplati kazdy den jezdit spat domu no uvidime, tohle zalezi i na zene [upravil dne 4/4/2011 11:03 Scratch] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Scratchi vždyť by jsi domů netrefil, co netrefil, ty by jsi se ani nehnul z místa. :D:D Viz Seč Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 na seci jsem te totiz mel v kufru, jsi si spletl chatku [upravil dne 4/4/2011 16:34 Scratch] Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 my delame gril oba dva dny ale pri uvedenych cenach zvazujeme moznost ubytovani v kempu, nebo za tu cenu jet do Vidne do penzionu. [upravil dne 3/4/2011 17:10 Scratch] scratchi ja myslim že jsem ti to vysvětli dost jasně , navíc oproti předchozímu zveřejnění se ceny polevnily odost , zvaž co je obsahem programu a ve finale jak kemp vypada a co nabízí. debilní poznámku ad ubytování ve Vídni nechám ležet. Citovat
h4wk3y Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 tak jak s tema vecerema? Nebrat ani jednu - oba vecery budem grilovat? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Hele jidla není nikdy dost:D:D Ber večeře i grilovačku, nikdy neviš kdo ti co sežere:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Jestli to bude sraz takový, na jaký jsem u P-C zvyklí, tak se stejně jedou všichni jen ožrat a nažrat Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 my delame gril oba dva dny ale pri uvedenych cenach zvazujeme moznost ubytovani v kempu, nebo za tu cenu jet do Vidne do penzionu. [upravil dne 3/4/2011 17:10 Scratch] scratchi ja myslim že jsem ti to vysvětli dost jasně , navíc oproti předchozímu zveřejnění se ceny polevnily odost , zvaž co je obsahem programu a ve finale jak kemp vypada a co nabízí. debilní poznámku ad ubytování ve Vídni nechám ležet. to nevim kde, pri porovnani mi stara tabulka vysla levneji o 300, nez nova, pri zachovani veskereho... nechme toho. Citovat
Miss Scratch Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 my delame gril oba dva dny ale pri uvedenych cenach zvazujeme moznost ubytovani v kempu, nebo za tu cenu jet do Vidne do penzionu. [upravil dne 3/4/2011 17:10 Scratch] scratchi ja myslim že jsem ti to vysvětli dost jasně , navíc oproti předchozímu zveřejnění se ceny polevnily odost , zvaž co je obsahem programu a ve finale jak kemp vypada a co nabízí. debilní poznámku ad ubytování ve Vídni nechám ležet. :bacha docela by me ta nabidka kempu zajimala. tak trochu ji nemuzu v nabidce nait. je tam vyrivka ..... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Ale no tak dětskaááá, nejsme tak chudí, abychom kupovali levné věci, říkala už před 100 léty prábába minimaxička. Všechno leze nahoru, ceny všeho, PHM, ale i platy, tak se nehádejte, stejně s tím nic neuděláte. A jako starej pardál a pořadač těchto akcí Vám mohu s klidným srdcem říci, že tyhle ceny jsou v současné době velmi příznivé schválně si to porovnejte s cenama našeho srazu v Poslově mlýně ve stejný termín co máte Vy. a to pořádám sraz, kde už je nahlášeno 240 lidí! vesměs s 2-3děckama, a není to pro ně levná záležitost. Ale jedou, a i tak to za to dají, protože se vidíme 2x za rok! Ale i tak se objeví vyjímka, jako tady, že se nezdá cena, OK, tak si jeď na víkend do vídně, se šniclem za 15Éček. [upravil dne 5/4/11 13:23 minimaxa] Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 ja se nehadam, pouze konstatuji budu drzet hubu a krok [upravil dne 5/4/2011 14:49 Scratch] Citovat
h4wk3y Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 a rozhodne se mi nehadejte v Grillmasters Citovat
Schreek Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Scratch: Porovnej si prosím ceny v českých kempech v zajímavých lokalitách než něco takového vypustíš, díky! Zrovna od Tebe bych tohle chování nečekal. Pokud máš s něčím problém prosím SZ at tu nejsme Citovat
Miss Scratch Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 ja se nehadam, pouze konstatuji budu drzet hubu a krok [upravil dne 5/4/2011 14:49 Scratch] Hele ale neni nahodou tohle jen vferejna prezentace vlastniho nazoru. A to podle zadnych zakonu neni zakazane. Kazdej si pak ponese vlastni vinu a odpovednost. PS. a nikdo se tu nehada.-)) sice je to grilovaci tema, ale tohle je taky pekne zhave.-) [upravil dne 5/4/11 17:08 Miss Scratch] Citovat
dzana.m Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 co bude na grilu tak všechno zbaštím i vsukni a podvazkovým pasem :D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 a rozhodne se mi nehadejte v Grillmasters ale tohle tema jsem vzdy zakladal ja :bacha:bacha :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.