Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ráno jedu do práce a najednou z ničeho-nic přestalo auto topit a začlo se přehřejvat.

Zastavil jsem, otevřel jsem kapotu a chladič studenej. Otevřel jsem víčko na chladiči - chvilku to bublalo a chladič se zahřál. Dojel jsem do práce (už to byl kousek) a teď nevim jak...

Je možný, že by to byl termostat (když nejde ani topení)?

Nebo že by z ničeho nic přestalo fungovat čerpadlo? Řemen neprast - auto jede... Nebo že by se to z ničeho-nic zavzdušnilo?

Please help

[upravil dne 21.3. 11 06:24 dolly1010]

Odesláno

Zavzdušněný, to znamená že někde uniká kapalina. Nebo po přehřátí unikla přepadem. ( těsnení pod hlavou? )

[upravil dne 21/3/11 08:37 Fosil]

Odesláno

Takže už v pohodě :)

Poslední dobou (tak rok) se k autu chovám víceméně spotřebitelsky - leju benzín a jezdim. Nic moc víc. A tak se stalo, že se mi ztratilo trochu (víc) vody. Jak jsem se rozjel v kopci na křížovatce, tak si motor loknul vzduchu a okruh se zavzdušnil. Toď celé tajemství.

A já už vybíral jiný auto - taková Fabia Monte Carlo by mi určitě slušela :)

Odesláno

náhodou starej kulatej Warťas byl na svou dobu pěkný auto, dělali i kabriolet (ta vůně dvoutaktu musela bejt pecka. Proč nechceš pežotka a jdeš směrem koncernového vozu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...