Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám problém z funkcí ABS.

Vyskakovala mi za jízdy přechodná chyba na ABS fault,po opětovném nastartovaní již bez chyby,na diag. načetli chybu -problém koherence ,levé zadní kolo,řekli,že je vadné čídlo ABS na levém zadním kole.Včera my čidlo vyměnili a chyba ABS již nevyskakuje,ale pořád mám jakoby aktivované ABS při sešlápnutí brzdy.Je to strašně nepříjemné při brždění.Jako by to čidlo snímalo trochu jinak.Musí se to čidlo nějak nastavit?A nebo smazat předchozí chybové hlášky?

Odesláno

Kdy by se auto nadzvedlo a zatočilo se zadním kolem tak by se to na dia,ukazalo?

Přerušené asi nebude,to by asi jednotka vyhodnotila a hodila chybu.Dá se špatně namontovat čidlo ,když je na něm pouze ten jeden montážní šroubek?Kdyby bylo třeba to čidlo daleko od magnetu?Mám tam ten kroužek s magnetem,kotouč je zvlášť.

[Edited on 19/3/11 10:04 mito123]

Odesláno

Pokud Ti to dělali v servisu, běž to reklamovat. Jinat ti tam mohli dát vzhledově stejné, ale systémově jiné čidlo co není kompatibilní s kroužkem na tvém kole. Pokud máš to staré čidlo, chtělo by to porovnat s typovým číslem na obou.

Odesláno

Vyskakovala mi za jízdy přechodná chyba na ABS fault,po opětovném nastartovaní již bez chyby,na diag. načetli chybu -problém koherence ,levé zadní kolo,řekli,že je vadné čídlo ABS na levém zadním kole.Včera my čidlo vyměnili a chyba ABS již nevyskakuje,ale pořád mám jakoby aktivované ABS při sešlápnutí brzdy.Je to strašně nepříjemné při brždění.Jako by to čidlo snímalo trochu jinak.Musí se to čidlo nějak nastavit?A nebo smazat předchozí chybové hlášky?

Mám problém stejný jako ty , já vyměnil kotouče a zjistil jsem že mám prasklou přezku u manžety :fnuk tudíž jsem mněl celé kolo od vazelíny ..Od té doby mě to dělá to samé když brzdím tak mě kolo brzdí jako na naledí z ABS levé klolo co bylo od vazelíny tak pořád przdí přerušovaně a je to nepříjemné do pedálu. Na počítači mě naskočilo že je někde přerušený spoj na zadním kole ale tam nic není...

tudíš zkusím ještě vyčistit kolo od nečistot a i čidlo a pak už zbívá vyzkoušet asi jen nové čidlo na ABS

Odesláno

Odesláno

Mám problém stejný jako ty , já vyměnil kotouče a zjistil jsem že mám prasklou přezku u manžety :fnuk tudíž jsem mněl celé kolo od vazelíny ..Od té doby mě to dělá to samé když brzdím tak mě kolo brzdí jako na naledí z ABS levé klolo co bylo od vazelíny tak pořád przdí přerušovaně a je to nepříjemné do pedálu. Na počítači mě naskočilo že je někde přerušený spoj na zadním kole ale tam nic není...

tudíš zkusím ještě vyčistit kolo od nečistot a i čidlo a pak už zbívá vyzkoušet asi jen nové čidlo na ABS

Odesláno

Zkoušel jsem kontaktovat prodejce čidla,zda je určitě čidlo na mé auto určeno.Prodejce mi odepsal,že jsou dva druhy čidel.Jedno je na ABS a druhé je na ABS+ESP,a že mi poslal to špatné,to s tím jenom na ABS.Tudíž čekám na to nové čidlo.Proto,aby mi pořád nefungovalo ABS-bouchání do pedálu,odpojil jsem konektor u čidla a zaizoloval proti vodě.Nyní mi sice vyskakuje ihned chyba ABS a ESP,ale alespoň brzdím normálně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...