Tomi2580 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Zdravim po pol hodinovom hladani na fore som sa rozhodol predsa len sa opytat...po dvoch dnoch nejazdenia mi stierace stieraju len v poslednej polohe teda najrychlejsie(chybu motorceka stieracov teda vylucujem), v ostatnych polohach nie..len asi dva krat sa im podarilo sekane a pomaly raz pretriet inak nic...nevratia sa ani na spat takze jedine musim dat packu do poslednej polohy a ked su dole rychlo dat packu dole...zaujimavo sa tak soferuje kedze v petrzalke uz druhy den prsi podobne veci sa tu uz riesili...ale toto nie... je problem v packe?cyklovaci?rele? ak mate skusenost tak prosim o radu... velmi pekne dakujem [upravil dne 18/3/11 08:44 Tomi2580] Citovat
Ferry Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 tipoval bych problem v moturku, v te prevodovce je kolecko s kontakty, ktere dava signal o poloze steracu, vetsinou se ty kontakty bud osoupou nebo zkorodujou. Takze mrknul bych na to a kdyby to tim nebylo, tak pak pripadne zkusit vymenit cyklovaci rele (melo by snad pasovat i casove ze skodovky), to originalni ma modrou barvu a je k nalezeni pod palubkou pod volantem Citovat
Mizlerek007 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 hele delalo mi to to same a je to opravdu motorek, mel jsem ho komplet vytopenej, tak jsem koupil na vrakaci rovnou novej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.