Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

kazdopadne Ti dekuju, ale je to 100% spatny vypis, je to pro sedan, ten ma ET 20. Pres Bremba by totiz dřely kola, musi tam byt ET 12, to mam i v TP, to same 15\" kola, ty by se taky nevesly.

Odesláno
ok,škoda . . . tak papír nepotřebuješ abych si to poznačil
A mohl bych poprosit o vypis i pro moji 206ku? Pokud tam budou kola co jeste nemam, tak bych si ten vypis poslat nechal, strcilo by se to oboji do obalky.

206 je VIN VF32H9HZA44469379

Dekuju

Odesláno

Ducatista: pokud se něco nepo.ere v práci tak v květnu jedu na Slovač tak bych to všechno vzal co tam bude-pokud na to vy všichni nepospícháte

pokud na to budete pospíchat tak se vám to může posílat i jednotlivě :myslim ale to se možná prodraží - myslím si,že to bude možná lepší posílat(když nepojedu na Slovač) spolu třeba 3-4 v jedné obálce

všechno záleží na vás:papa

Odesláno

jinak pro všechny: nejlepší je pro mě komunikace přes maila-myslím první mail od vás kde je VIN+jméno. . . nepište mi SZ s VINkem pak hrozí,že v tom bude bordel :roll:bojim :bacha:bacha:bacha

lépe se pak v tom hledá ;)

děkuji:papa:bacha:bacha:bacha

edit: nepište mi VINko ani sem do vlákna :bojim Ducatistu si už pohlídám :roker

[upravil dne 11/4/14 23:07 od Gabriel 307]

Návštěvník
Odesláno

Jasně že budu :D Jinak taky nespěchám, až to bude tak to bude, tuhle sezónu ještě odjedu na zimákách, a nový letňáky až za rok.

Odesláno

Ducatista: jj ale jak jsem psal,je to lepší v mailu,dám vyhledat VIN a vím komu to potvrzení patří . . . než pak hledat ve vlákně nebo v SZ ke kterému členovi které VIN patří

děkuji za pochopení ;):papa

Odesláno

Štajný: asi tě nepotěším selhal lidský faktor-buď jsem přeslechl nějak VIN jak mi ho diktovala máma nebo pán z Peugeotu poslal jiné potvrzení - mám potvrzení na VIN které nemá nikdo z vás další 4 VINka sedí

VINka kopíruji přímo z vašich mailů

nic se neděje zažádám znova budu to dělat jinak sjednám nápravu

edit : po nápravě už bude možný jenom omyl v Peugeotu(nechám to poslat bráchovi a ten mi bude posílat fotky papírů)

omlouvám se :mad::mad::mad::mad:

edit2: tak ještě jednou kontrola-dorazilo potvrzení na špatné VINko:bacha:bacha:bacha:bacha Peugeot poslal špatné potvrzení :(

edit3: jedná se taky o 106 MODERNIZOVANÝ SEDAN 5-DVEŘOVÁ 1.1 i (TU1M+) BVM 5 někomu bude chybět potvrzení

[upravil dne 12/4/14 20:19 od Gabriel 307]

Odesláno

fůůůů teď si mě s tím VINkem pěkně vyděsil, ohledně auta mám tolik záhad a teď už jsem myslel, že mezi ně přibude i VIN, takže Ti pouze zaslali potvrzení na jíny VIN, chápu to dobře? kdyby tam byl nějaký větší zádrhel tak kdyžtak SZ či mail VIN jsem Ti poslal tuším správný 3x sem ho kontroloval tak snad sem se nepřekoukl :)

Odesláno

ahoj, zdá se že poslali špatný papír je tam jiný VINko - už jsem před chvíli žádal o nový potvrzení ;):papa

edit: jinak plánovaná náprava nebude-Peugeot to posílá doporučeně a bráchovi by to pošťačka nedala:grr

[upravil dne 12/4/14 22:53 od Gabriel 307]

Odesláno

předpokladám,že potvrzení chceš ;):myslim jen aby jsem si to poznačil

edit:i když to co si chtěl tam není:( . . . ale to se dalo čekat:myslim

[upravil dne 13/4/14 12:57 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...