Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno
no ja jsem to minil tak, ze jsem nevidel kola, kde je to vyrazeno, pouze vylito z formy, ale pokud byva i vyrazeno, dobra, hadat se nechci.

No Oni,tak to já mám zvláštní kola :D

Včera sem měl jedno sundaný,a ET tam mám vyražený,a zbytek vylitý :):):)

Odesláno
a chlapi co když mám origa ouragany 16\" a chci je zapsat na 206? jak mam postupovat ja? neni někdo z peugeotu ktery mi da list kde jsou ty kola nějak popsany? na STK mam znamyho ten mi razitko hodi a pak na uřadě už s tim nic nenadělaji a zapiši. ale jsem zasekly na bodě jedna \"papír\" :D

sem to nějak prospal. omlouvam se. tak teda do peugeotu asi ani nemam chodit že:D! a mam to nějak napsat na jine kola ten typač a jet tam s totema kolama na technickou? (typač asi falšovat doma, nebo to někde vystavy dodatečně?

-jo a jsou to 6,5x16 ET28

[Edited on 26/4/12 14:55 by podolak2]

Odesláno

tak jsem se taky dockal, akorat mi tam napsal nazev a tip rafku, tak snad to pak nebude delat neplechu, kdyz zmenim znacku kol.

post-4401-14109623725286_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

jojo vyšlo pane a já Ti moc děkuji za radu.

Moc se jim to nechtělo hledat. Vše vyšlo podle plánu. Naštěstí ET bylo stejný jako typ těch kol R46. Hledal ten typ a ET a jsem mu říkal, že asi to dali do jednoho čísla. Nechtěl, ale dal :super:roker:potlesk

Odesláno
jojo vyšlo pane a já Ti moc děkuji za radu.

Moc se jim to nechtělo hledat. Vše vyšlo podle plánu. Naštěstí ET bylo stejný jako typ těch kol R46. Hledal ten typ a ET a jsem mu říkal, že asi to dali do jednoho čísla. Nechtěl, ale dal :super:roker:potlesk

A na Magistrátu se mě ptala, zda tam chci napsat typ těch kol i se značkou nebo jen rozměr. Jsem jí říkal: Néééééé značku, rozměr stačí.

Jsem si sám nadiktoval, co chci napsat do toho :aut:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...