Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som si SB mainštaloval na Win8 a fungoval asi 2 týždne potom nabehla podobná hláška (krížik v červenom kruhu), tak som to odinčtaloval a nanovo chcel inštalovať a inštalácia sa odvtedy ani len nespusí :(.

Odesláno

Tak sa tu miešajú dve veci - pripojenie na SB cez NET a cracknuté SB nainštalované v PC.

Odesláno

Kluci obdivuju, že vás baví se s tím vrtat. Když si nainstalujete VirtualBox a do toho všechny ty SW tak si zazálohujete jeden soubor a libovolně poprděnou instalaci obnovite za 5 minut. Když si vzpomenu kolik hodin jsem strávil na přeinstalacích Diagboxu, Seviceboxu ... Teď už mám cca rok klid.

Odesláno

ferinko2 do registrou sa nerozumiem ale s jedním členom som to riešil, niečo sa tam našlo a a to zmazalo ale je to to isté že sa nespustí inštalácia. Traz som si na Win8 inštaloval VirtualBox a do toho WinXP a uvidím čo to urobý lebo na XP mi to bežalo bez problémou.

PS: Bol by som radšej keby sa to rozchodilo opäť na Win8. Ak by si vedel čo presne odstrániť v registroch bolo by fain, možno by to pomohlo a rozbehla sa inštalácia.

Odesláno

Cez Ccleaner daj odstrániť nepotrebné údaje.Samo si nájde neplatné zápisy a odstráni.Potom nová inštalácia.

Odesláno

Myslíš tým v Ccleaneri oprava registrou? Lebo to som už skúšal a ani tak to neinštaluje.

A súšal som aj iný program na registre Eusing Free Registry a výsledok je ten istý :(.

Odesláno

Len to je čudné že cca 2 týždne to fungovalo perfektne a za druhé v XP nie je problém hopreinštalovať koľko krát len chcem :myslim.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Zdravím, stiahol som si Peugeot SB 2011, mám nainštalovaný win 7 64-bit, existuje na to nejaký inštalačný návod? zasekol som sa pri inštalačnom kľúči... Vďaka :) tomastorok8@gmail.com

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...