Judes Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Ja som si SB mainštaloval na Win8 a fungoval asi 2 týždne potom nabehla podobná hláška (krížik v červenom kruhu), tak som to odinčtaloval a nanovo chcel inštalovať a inštalácia sa odvtedy ani len nespusí . Citovat
ferinko2 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Tak sa tu miešajú dve veci - pripojenie na SB cez NET a cracknuté SB nainštalované v PC. Citovat
ferinko2 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Judes - musíš vyčistiť registre,ostalo to tam. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Kluci obdivuju, že vás baví se s tím vrtat. Když si nainstalujete VirtualBox a do toho všechny ty SW tak si zazálohujete jeden soubor a libovolně poprděnou instalaci obnovite za 5 minut. Když si vzpomenu kolik hodin jsem strávil na přeinstalacích Diagboxu, Seviceboxu ... Teď už mám cca rok klid. Citovat
Judes Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 ferinko2 do registrou sa nerozumiem ale s jedním členom som to riešil, niečo sa tam našlo a a to zmazalo ale je to to isté že sa nespustí inštalácia. Traz som si na Win8 inštaloval VirtualBox a do toho WinXP a uvidím čo to urobý lebo na XP mi to bežalo bez problémou. PS: Bol by som radšej keby sa to rozchodilo opäť na Win8. Ak by si vedel čo presne odstrániť v registroch bolo by fain, možno by to pomohlo a rozbehla sa inštalácia. Citovat
ferinko2 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Cez Ccleaner daj odstrániť nepotrebné údaje.Samo si nájde neplatné zápisy a odstráni.Potom nová inštalácia. Citovat
Judes Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Myslíš tým v Ccleaneri oprava registrou? Lebo to som už skúšal a ani tak to neinštaluje. A súšal som aj iný program na registre Eusing Free Registry a výsledok je ten istý . Citovat
Judes Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Len to je čudné že cca 2 týždne to fungovalo perfektne a za druhé v XP nie je problém hopreinštalovať koľko krát len chcem . Citovat
martinmz Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Ahoj Mozem poprosit o manual na martinmz@post.cz vopred dakujem Citovat
MaximG Odesláno 13. srpen 2014 Odesláno 13. srpen 2014 Zdravím, stiahol som si Peugeot SB 2011, mám nainštalovaný win 7 64-bit, existuje na to nejaký inštalačný návod? zasekol som sa pri inštalačnom kľúči... Vďaka tomastorok8@gmail.com Citovat
tybyt Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 zdravim tiez by som poprosil link najlepsie by bolo na Win 8,1 Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 ahoj. Taky prosím o link na penicka.pavel@seznam.cz Citovat
ferinko2 Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 Vy dvaja chcete ten link na čo? Nejak sa to tu zamotalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.