Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak dnes jsem byl v servise a napichli to na počitač a o světlech ani zmiňka, prostě co se tyče světel tam nic nenašel kde by se dalo co nastavit. Může mi někdo poradit co s tím???

Odesláno

a kde to teda je??? kam s tim autem mám zajet nebo tak ??? moc prosím.. nebo někdo z vás v olomouckym kraji nemuže mi to nastavit??? Mám zajet do peugeotu??? ale tam se bojim že to bude palka jak sviňa oni si učtuji jenom za otevřeni dveři 20kč:) natož aby tam něco nastavovali

Odesláno
tak dnes jsem byl v servise a napichli to na počitač a o světlech ani zmiňka, prostě co se tyče světel tam nic nenašel kde by se dalo co nastavit. Může mi někdo poradit co s tím???

A v jakym servise jsi byl měli tam PP2000?

v peugeotu budou chtít max 500kč je to přece jen 206:papaka

Odesláno

tak byl to obyč servis ( Přerov naproti nemocnice www.automudr.cz ) a nevim na co to napichl ja tomu nerozumim... co se tyče eletriky na tu su uplně guma..

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Kluci mám totéž stejný problém, ale když jsem byl dnes v peugeotu v Plzni tak mi řekli že to nejde aniž by to vyzkoušeli.

Odesláno

ale u mě taky žbleptali cosi a ja jim řekl ať to jdou nastavit a hotovo!! a ejhle mechanik řikal že to fakt jde...(byli z toho jacisi vyjeveni) :D:D tak jim řekni že chceš aby ti to napichli na diagnostiku a ať ti to nastavi... a oni to udělaji, daš 500kč a pofrčiš za hodinu dom. :D Sice nevim co tam s tim dělal hodinu ale to je jedno.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ještě jedna otázka když mám neMUX půjde mi to nastavit přes peugeot diagnostiku na dvojparabolovou?

Odesláno

Už to někdo řešil s neMUX :) já to nutně potřebuji vedět chci jet na diagnostiku a nechci tam vypadat za blbce

Odesláno

čirá optika se nedávala na auta dříve jak 04, jelikož nonMUX je do cca 02,tak je tam originálně mít nemužes. A v BSI nelze na dvojté světla přenout, proste v té době se s tím nepočítalo, tak jedině relé

Odesláno

Kamik-N - já mám neMUX a řešil sem to u boleváku u autoelektrikáře za 300 Kč a cca 2 hodky cekani nez to udelal ;)

btw. kdyz sem se ptal primo v Peugeotu v Plzni..to u vašeho auta nejde to bych musel přes nějakejch 10 relátek :D a jedno rele u nás stojí cca 900 kč :D no tam ten chlápek se na to mrkl a vrazil tam jedno relé a bylo...sám bych si to bohužel neudělal páč elektro jde úplně mimo mě

[upravil dne 9/12/11 17:03 od PouLa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...