Edison Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Pěnovou pásku rozhodně ne!!! Celé by to na ní vibrovalo... Ale prodávaj se speciální kolečka, který se přilepěj na místo, kam pak přiděláváš navi. prý to je speciálně na ty přísavky. Ale nevím, ve funkci jsem to nikdy nikde neviděl. Možná by to bylo vhodný spíš tam, kde to někdo chce chytat na palubku. Citovat
Honza54 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 tak do kolečka jsem též investoval, řekl jsem si žádný pochybný nákup, objednal přímo u výrobce navi TOMTOM cca 17eur, poslali dva kusy, jeden letěl hned druhý se mi válí, Citovat
Tango C8 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 tak do kolečka jsem též investoval, řekl jsem si žádný pochybný nákup, objednal přímo u výrobce navi TOMTOM cca 17eur, poslali dva kusy, jeden letěl hned druhý se mi válí, Taky mám to kolečko. Nejdřív to drželo celkem dobře, pak při vyšších teplotách ne. Tak jsem se nasr... a kolečko přilepil patexem a drží jak přibité (ale nafurt ). Ono, na C8 dávat navi na přední sklo je blbost, asi bych nic neviděl na navi . Takže to mám u budíků. Občas se od kolečka odlepí ten držák navi, ale pak to přilepím znova pomocí té páčky a je klid. Citovat
Czedisonek Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 Tango C8: já to mám na evasionu v tom malém trojúhelníčkovém skle před dveřmi, C8 to má již ve dveřích jsem koukal. Jinak jsem na netu vyčetl, že pomáhá namáznout přísavku nějakou mastí, třeba indulonou, má někdo zkušenost ??? Citovat
Tango C8 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Tango C8: já to mám na evasionu v tom malém trojúhelníčkovém skle před dveřmi, C8 to má již ve dveřích jsem koukal. Přesně, C8 nemá ten trojúhelníček v levo před dveřmi. Co je škoda. Espace IV to má. A dávat ji na dveře nechci. [upravil dne 15/3/11 13:43 Tango C8] Citovat
Pinďa Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Pánové, na přední sklo bych to nedával, protože žabičky za to rádi dávaj pokuty. :nevimJinak ty utěrky na sklo jsou napuštěny a něco nanášejí na sklo a pak ta přísavka nedrží. Sklo se musí dobře odmastit lihem. [upravil dne 15/3/11 20:53 Pinďa] Citovat
Czedisonek Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 Espace 4 to má takový zakulacený, to okýnko, tam by to taky nemuselo držet, evasion ho má pěkně rovný.... neznám nikoho kdo by za navi dostal pokutu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.