Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přísavka držáku navigace-jak přidělat?

Recommended Posts

Odesláno

Pěnovou pásku rozhodně ne!!! Celé by to na ní vibrovalo... Ale prodávaj se speciální kolečka, který se přilepěj na místo, kam pak přiděláváš navi. prý to je speciálně na ty přísavky. Ale nevím, ve funkci jsem to nikdy nikde neviděl. Možná by to bylo vhodný spíš tam, kde to někdo chce chytat na palubku.

Odesláno

tak do kolečka jsem též investoval, řekl jsem si žádný pochybný nákup, objednal přímo u výrobce navi TOMTOM cca 17eur, poslali dva kusy, jeden letěl hned druhý se mi válí,

Odesláno
tak do kolečka jsem též investoval, řekl jsem si žádný pochybný nákup, objednal přímo u výrobce navi TOMTOM cca 17eur, poslali dva kusy, jeden letěl hned druhý se mi válí,

Taky mám to kolečko. Nejdřív to drželo celkem dobře, pak při vyšších teplotách ne. Tak jsem se nasr... a kolečko přilepil patexem a drží jak přibité (ale nafurt :D). Ono, na C8 dávat navi na přední sklo je blbost, asi bych nic neviděl na navi :bojim. Takže to mám u budíků. Občas se od kolečka odlepí ten držák navi, ale pak to přilepím znova pomocí té páčky a je klid.

Odesláno

Tango C8: já to mám na evasionu v tom malém trojúhelníčkovém skle před dveřmi, C8 to má již ve dveřích jsem koukal.

Jinak jsem na netu vyčetl, že pomáhá namáznout přísavku nějakou mastí, třeba indulonou, má někdo zkušenost ???

Odesláno
Tango C8: já to mám na evasionu v tom malém trojúhelníčkovém skle před dveřmi, C8 to má již ve dveřích jsem koukal.

Přesně, C8 nemá ten trojúhelníček v levo před dveřmi. Co je škoda. Espace IV to má. A dávat ji na dveře nechci.

[upravil dne 15/3/11 13:43 Tango C8]

Odesláno

:myslim Pánové, na přední sklo bych to nedával, protože žabičky za to rádi dávaj pokuty. :myslim

:nevimJinak ty utěrky na sklo jsou napuštěny a něco nanášejí na sklo a pak ta přísavka nedrží. Sklo se musí dobře odmastit lihem. :nevim

[upravil dne 15/3/11 20:53 Pinďa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...