Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 break - Duplex už je hotov :) - video !!!

Recommended Posts

Odesláno
Přesně tak, sluší jí a moc;)

A níž bych to nedával, i když by to vypadalo líp:)

No ty se v tom tak vyznáš ... :D

Jinak vypadá to super, ale zajímalo by mně svezení, to bude s těma kolama jak na trakaří ne ? :D

Odesláno

no ja nevim,nevim jak 17\" ale ja mam na 306 16\"ouragany a profil gumy 195/45 a nemuzu rict z by to bylo neco hrozneho naopak se mi zda ze je to v poho ,auto krasne drzi,a ze by to bylo nepohodlne tak to ne.

Odesláno

Já tam měl 205/60/15 a i tak to bylo tvrdý až až .... zlatý 195/65/15... :D Ale to je každýho věc, mně by se to na autě taky líbilo, ale vadí mi když jedu před díry (což je na každý silnici) a furd někde něco mlátí, proto si dám radši kola vyžší .... :mrk

Odesláno

no mám porovnání máme doma Break a můj sedan dokonce na stejných Michelinech já mám Ouragany 16´´ a tatík tam má 17´´ kolečka a opravdu to je trochu tvrdé na těch 17´´ ale jde o to co každej chce já jsem taky chtěl 17´´ ale nakonec jsem rád za 16´´

Odesláno

Tak to jsem rád že se kola i auto líbí :)

Šalda : snižovat jsem to chtěl, ale po tom co jsem i při téhle víšce auta skoro utrhl tažné tak mě to asi přešlo :D jinak tažné půjde dolů ještě tenhle měsíc asi :)

chuck11 : tu nálepku jsem si upravil v PC a přes kamaráda si jí nechal udělat :) vyšla mě asi na cca 150,- ted nevím přesně :)

godzila.01 : Tvrdší to je .. ale neni to nic hroznýho... já už i na těch 15\" (205/65) sem se vyhejbal každý díře co sem kde viděl tak už sem na to vyhejbání zvyklej :) tak snad jen tak nic bouchat nezačne :D jinak pneu na nich mám 225/45

Odesláno

jo ještě jeden takovej dotaz bych měl :) třeba bude někdo vědět

Kdev okolí Plzně nebo Tachovska je nějaký dobrý a levný čalouník ? sehnal sem si totiž nové tapecy ale mají odchlýpnutý ten potah a chtěl bych to nechat nově potáhnout :) a kolik byto tak vyšlo odhadem ? aby to mělo vůbec cenu.. díky ;)

Odesláno

Tak už jsem zjistil co mě to vlastně bouchalo od pravého předního kola :D možná nebudu sám komu se to stalo, ale při výměně kol jsem zapoměl to jedno přední dotáhnout a jen se to shodil z heveru a vesele si jezdil... takže za to bouchání hlavně při brzdění mohli povolené všechny 4 šrouby na kole :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak snad mě za to neukamenujete :D ale nechal sem se inspirovat Petrovo 406 a použil jsem stejný vzhled výfuků jako on.. jen s tím rozdílem že jsou to jen koncovky bez tlumičů jen s trubkami až k rezonátoru :) zvuk to je krásnej a spotřebu jsem zaznamenal přes PC tak max o 1l vyšší než normálně :) a tady je výsledek :)

post-29641-1410961803103_thumb.jpg

Odesláno

supr , koncovky mohli jeste trosku ven ,ale zas se ti to budelip lestit. jinak ze spotřeby si nic nedělej to první měsíc bude vyššší , je to hlavně z toho důvodu že jsi na duplex hrdej, jsi spokojenej a rád posloucháš zvuk laufu a machruješ před ostatními , prošlapáváš furt plyn když stojíš na křižovatce a nebo při řazení. Byl jsem stejnej :D:D:D

Odesláno

něco na tom bude :D ale i tak se snažim jezdit na spotřebu :D jinak jsem rád že ti nevadí že jsem to od tebe odkoukal :) bohužel se to ale moc nelíbí našim pánům policistům a ted vymýšlím jak bych to ztišil a zároveň zachoval funkční druhý lauf :) a nemůžu to vymyslet :myslim neměl by jsi ty nebo někdo nějaký nápad ?? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...