fifi Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Dobrý deň, chcem sa spýtať, 1. čo potrebujem k tomu aby som vybral hydroštely a vrátil ich späť.....aké tesnenia, vercajch a podobne... 2. čo sa môže na hydrošteloch pokaziť, či sa tam aj nejaký sajrajt usadzuje...to som sa teraz dočítal na VW fóre, či je ich možné vyčistiť a rozchodiť 3. či je možné, že mi pomôže tá tec2000 to že trieskajú po naštartovaní v mrazoch pár sekúnd by bolo asi v poriadku, ale potom zaradím spiatočku, a len bez plynu pomaly jemne zo spojkou cúvam z dvora, a keď ju popustím a trošku zaťažím motor, zas to trieska.....a potom aj na jednotke atď až kým sa motor nezohreje...potom to už kvázi je ticho Citovat
Přema Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Stejně si nemyslím že to jsou hydroštely???? Jaký používáš olej a co vstřiky v jakém jsou stavu? Citovat
SB113 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Koľko km máš na nich najazdene? Na ako oleji? Citovat
fifi Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 údajne 108000 a olej total quartz 9000 5w40 Citovat
MINI Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 kvalita oleja je ok,tam nie je chyba,108000km,je velmi malo aby boli poskodene hydrostely ratam okolo 300000km a viac ay sa ozyvali klopanim,hydrostel je vlastne maly valcek v ktorom sa pohybuje piestik,po nastartovani motora sa olej dostava pod tlakom medzi piestik a valcek a tym vymedzuje volu ventilou ale ked ja uz medzera medzi piestikom a valcekom velka ze ju nedokaze vymedzit olej vplyvom opotrebenia ,tak klepu hydrostely,a mozes do motora naliat hociaky preparat pomoze len vymena.chybu hladaj inde-prekontroluj vstrekovace.ale ked chces vybrat hydrostel tak ten sa najdes medzi vackou a ventilom Citovat
Judes Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 fifi bavil som sa s jedným kolegom čo má doma servis o tvojom prípade a že keď ti to prestane klepotať až keď sa motor zohreje (cca 5 min.) vravel že to budú tie hydroštely a on používa ich prečistenie tento prípravok http://www.autodily-vackov.cz/pm-10123.html zatiaľ s ním má len dobré skúsenosti. [upravil dne 14/3/11 23:56 Judes] Citovat
fifi Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 Díky Judes,už mám doma tec na preplach motora, tak skúsim už najprv to a keď nepomôže, tak možno toto...dám vedieť Citovat
Guest LubosKE Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Ahoj, Judes, pomaha ten pripravok, alebo je to len take placebo. Kolko stoja hydrostely a daju sa kupit aj inde ako v Peugeote? Dik Citovat
Marcel00 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 podla mna placebo... najlepsi cistic je vzorna vymena oleja spravnych parametrov... Citovat
Judes Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 LubosKE ja som ten prípravok na hydroštely nepoužíval (zatiaľ som nepotreboval) ale podľa vyjadrenia kolegu čo s tým má skúsenosť to pomáha a ako Marcel uviedol správny olej po prečistení. Citovat
Y2K Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 ten pripravok na hydrostely pomaha ale iba ak klepocu za studena a teda ich klepot je sposobeny nespravnym zlozenim oleja, a ten pripravok pomoze \"naladit\" olej. Ak vsak klepocu za tepla, su bud opotrebovane alebo tlak oleja je nedostatocny, tento pripravok moc nepomoze Vlastna skusenost Citovat
Marcel00 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 LubosKE ja som ten prípravok na hydroštely nepoužíval (zatiaľ som nepotreboval) ale podľa vyjadrenia kolegu čo s tým má skúsenosť to pomáha a ako Marcel uviedol správny olej po prečistení. ja som spravny olej uvadzal v suvislosti s pouzivanim ako takym a pravidelnou vymenou. nakolko tieto supercistice su len tahanie penazi z nasich penazeniek... dodrzanim spravnej vymeny a parametrov oleja nebude nikto ziadny supercistic potrebovat... a ak by aj, tak neni nikde dokazane ze to funguje ako ma klepanie hydrostelov je sposobene bude nespravnym typom oleja, alebo velkou volou. co ti supercistic na zodranych hydrosteloch, pripadne vôle nenahradi/nevymedzi. Citovat
Guest LubosKE Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Servisak mi povedal, ze klepocu, po 5 minutach sa ukludnia, odporucil mi ich vymenit, mam nabehane 177 000km, auto mam 2 roky. Povodny majitel menil olej pravidelne, v original service , po 30 000km Teraz uz ja nedozeniem vymeny aj keby som menil po 5 tisic Citovat
Marcel00 Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 menil olej pravidelne, v original service , po 30 000km amen... Citovat
DanculD Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Za tie 30-tisicove intervaly by som niekoho zavesil za gule do prievanu.... Citovat
tybyt Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 ahojte. no neviem jake hydrostely su v 407 ale fungcia by mala byt ta ista... kolega ma ford sieru (r.v.1989) aj aj jemu strasne klepaly mal aj rozobrate ale nic sa stym neda robit... a teraz kupil do toho dajaky pripravok co sa naleje do oleja a ma sa nachodit min 200km a by to uz malo prestat... po 100km uz mu neklepe az tak... tak neviem na 100% ci to odstrani klepanie ale doteraz mu pomohlo a velmi ju chvalia... vola sa hydrostel adividum alebo jak sa to pise neviem na isto... je to 300ml a stoji cca 15eur... zajtra mozno pridam obrazok... Citovat
Judes Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 Aj pri pravidelných výmenách oleja sa môže usadzovať karbón v hydrošteloch, myslím tým v tom piestiku na ktorý tlačí olej a tým vymedzuje ventilovú vôľu a keď sa zanesie môže sa zasekávať a spôsobovať klepanie. Keď ten prípravok karbón uvolní (rozpustí) to klepanie prestane ale len v prípade ak piestik nie je zadretý potom už len výmena. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.