Jeny Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 jen a jen chladný vzduch tam nepůjde nikdy:D Citovat
Jimmy106 Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 A co treba udelat jako u off-roadu \"snorchl\" a nahoru dat icten filtr pak by tam jen a jen studeny vzduch sel Citovat
MyP106 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 tak je jasny ze nikdy tam nebude studeny vzduch ale nebude mit nasavanej vzduch treba 50°C. Citovat
winco Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 ale nebude mit nasavanej vzduch treba 50°C. když bude 50°C v tieni tak tam pojde aj taky sorry ale musel som inak máš pravdu ak to chceš spraviť jak si to popisoval hore tak to bude dobre odtienene...len zase dlžka sania bude moc kratka Citovat
MyP106 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 no tak ja te chapu uvidime no jak to pujde nebo nepujde...ale nemyslím si že by mělo být sání krátké sání bude dá se říct originál jen před sáním budou úpravy aby se to celé odstínilo. Citovat
winco Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 tak to pak nevim jak to mysliš, lebo origo sanie ma dlžku okolo 1,3metra....a ty ked to chceš spraviť jak raceland kit tak to bude kratke Citovat
tomektomek Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 No spomel jsem si ze jeste neni spatne pouzit pro vzduch pod kapotu je provedeni ktere jsem si delal sam fryckou,proste vyrezal jsem diry do kapoty a myslim ze je to dobre a hodnekrat me zastavovali a chteli vedet kde jsem kapotu koupil.premyslim ze to skusim na 106ce ale nevim no honda to neni.posilam foto jak to vypada na moji hondicce kterou uz nemam co vy na to? Citovat
mattoni1425 Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 co vim tak hondy si delali vyndavaci svetlo a na sprinty ho vyndavalia meli filtr vyvedenej do prostoru svetla Citovat
tomektomek Odesláno 22. březen 2011 Autor Odesláno 22. březen 2011 to jo stacilo i sundat blinkr ale neni to spatny napad.kazdopadne pro normalni provoz nemuzes jezdit bez svetla ze. Citovat
tomektomek Odesláno 27. březen 2011 Autor Odesláno 27. březen 2011 uz to ma konecne dodelane a doufam ze zatim vyresene dokonce jsem si nalepil i kapotu takze jsem zatim spokojeny Citovat
winco Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 no daj aspoň fotky nie?? a tie diery v kapote su super len najlepšie by bolo urobiť na tiltr neaky box tak aby bol filter viac v predu ako su diery a ten box by zachytaval prudiacy vzduch z tých dier a otačal ho spatky zase na ten filter.....zabrani sa tým aby na filter pršalo a nasaval tak vodu. niečo taketo: dufam, že sa kolega nenahneva :D [upravil dne 28/3/11 12:13 winco] Citovat
MyP106 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 toto je zajímavě vyřešené jak to ukazuje winco. já to mám těď takle, objednal jsem OCT a už dumáme s kámošem jak vyvést z před chladiče nějakou nádobu která bude zachytávat vzduch proudící a dovede ho k filtru na který už skládáme box. takže zatím takle. Citovat
winco Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 ak máš ten novši model tak vyrvi jednu hmlovku a miesto nej daj flexi hadicu a vzduchu máš kolik len chceš :D Citovat
PAJA106 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 ak máš ten novši model tak vyrvi jednu hmlovku a miesto nej daj flexi hadicu a vzduchu máš kolik len chceš :D Tady jsme ve 106 ;-) sporty měly vždy přídavné dálky a ne mlhovky;) Citovat
winco Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 tak pardon ja 106 moc neznam .......ale je to vlastne to iste a ked to vyrve tak sa nič nestane Citovat
tomektomek Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 jj mate to cool hosi ja jsem to zatim vyresil jinym filtrem.no kazdopadne dam foto treba zitra:o Citovat
winco Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 tak ja to mám takto len sa to bude čim skôr prerabať a bude to krasne z nerez trubky ktora ma asi o 1cm väčši priemer ako klapka takže uvidime čo to spôsoby aj keby je lepšie to mať rovnako široke ako klapka....filter je umiestneny za hmlovkou...neni tam sice napor vzduchu ale neni treba robiť tienenie lebo je tam ten najstudenši vzduch ako može byť je tam aj origo nasavanie vyvedene hento čo som sem dal hore tak to je od kolegu z www.tuned-pugs.cz edit: tak jak to mám ja by to určite šlo spraviť aj na 106 len neivm kolko je miesta v pom podbehu či sa tam mesti aj väčši filter ja tam mám ten na lavo a je tam len tak tak.....akurat,že na tej prvej fotke je tam ten pravy filter [upravil dne 28/3/11 19:24 winco] Citovat
tomektomek Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 ja zase takto ale proc je lepsi mit trubku stejne sirokou to nevim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.