uni-hoxis Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 Zdravím, jsem čerstvým majitelem 406 (1.9TD, 66kW, r.v. 97) a hned ze začátku mám pár problémů, se kterými si nevím rady 1) Při řazení, mi v převodovce ,,chroupe\". Nejhorší je řazení zpátečky, to musím auto zastavit a tak 5s čekat, než se uklidní, až pak jde zařadit. Doufám že je to jen převodovým olejem 2) Při nastartovaném autě, mi u pravého zpětného zrcátka, pořád něco přerušovaně vrčí. Když zapnu klima, tak to nachvíli přestane, ale pak se zas rozjede. Nevíte co s tím? 3) Předchozí majitel mi říkal, že je špatná jakási středící tyčka v zadním kole. Nic podobného jsem nikdy neslyšel a nikde nenašel, tak kdyby jste někdo věděl co tím myslel, byl bych rád. 4) Kdyby jste měl někdo schéma, jak patří řemen alternátoru, byl bych rád. Koukal jsem, že se šteluje kladkou. Díky za rady Edit: Mám klíček k autu s funkčním dálkovým ovládáním, jenže jak se máčká na ten spínač, tak ten vypadl a teď je tam díra. Kdyby jste někdo věděl, kde ten čudlík sehnat, nebo kdo by to uměl spravit, byl bych rád, dík [upravil dne 11/3/11 19:51 uni-hoxis] Citovat
Peca24 Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 1)zkusit olej vymenit kdyz nepomuze tak jedine spojka nebo prevodovku druhou 2)videl bych to na elektro motorek na topeni na uzvirani klapky vnitrniho okruhu 3) asi myslel tycky stabilizatoru na 406 docela casta zavada ze s evychodi a pak klepkaji staci vymenit asi 600/kus jsou tam 2 4)ta gumova krytka se da koupit v peugetu maji ji vetsinou skladem sice stoji 170kc ale na x let mas pokoj Citovat
Péťa Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 4) Pasuje tam i krytka z jiného Peugeota (tuším, že 605), která je podstatně levnější. Sám to tak mám. Potrénuj hledání zde na fóru a najdi si to. To hledání se Ti bude ještě moc hodit PS: Vítej na klubu !!! Citovat
uni-hoxis Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Díky, kdyby na toto někdo narazil a taky řešil problém s klíčkem, tak tady je řešení Citovat
lubokpz Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 1) asi spojka - máš hydrauliku, alebo lanko? 3) skôr to budu vodorovné tyčky geometrie zadnej nápravy Citovat
uni-hoxis Odesláno 12. březen 2011 Autor Odesláno 12. březen 2011 Pak mi ještě mlátí zadní kola na jakýmkoliv výmolu, ale na to musim kouknout, to mi od židle asi nikdo neporadí Těma tyčkama to asi nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.