Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, jsem čerstvým majitelem 406 (1.9TD, 66kW, r.v. 97)

a hned ze začátku mám pár problémů, se kterými si nevím rady

1) Při řazení, mi v převodovce ,,chroupe\". Nejhorší je řazení zpátečky, to musím auto zastavit a tak 5s čekat, než se uklidní, až pak jde zařadit.

Doufám že je to jen převodovým olejem :)

2) Při nastartovaném autě, mi u pravého zpětného zrcátka, pořád něco přerušovaně vrčí. Když zapnu klima, tak to nachvíli přestane, ale pak se zas rozjede. Nevíte co s tím?

3) Předchozí majitel mi říkal, že je špatná jakási středící tyčka v zadním kole. Nic podobného jsem nikdy neslyšel a nikde nenašel, tak kdyby jste někdo věděl co tím myslel, byl bych rád.

4) Kdyby jste měl někdo schéma, jak patří řemen alternátoru, byl bych rád. Koukal jsem, že se šteluje kladkou.

Díky za rady :)

Edit:

Mám klíček k autu s funkčním dálkovým ovládáním, jenže jak se máčká na ten spínač, tak ten vypadl a teď je tam díra. Kdyby jste někdo věděl, kde ten čudlík sehnat, nebo kdo by to uměl spravit, byl bych rád, dík :)

[upravil dne 11/3/11 19:51 uni-hoxis]

Odesláno

1)zkusit olej vymenit kdyz nepomuze tak jedine spojka nebo prevodovku druhou

2)videl bych to na elektro motorek na topeni na uzvirani klapky vnitrniho okruhu

3) asi myslel tycky stabilizatoru na 406 docela casta zavada ze s evychodi a pak klepkaji staci vymenit asi 600/kus jsou tam 2

4)ta gumova krytka se da koupit v peugetu maji ji vetsinou skladem sice stoji 170kc ale na x let mas pokoj

Odesláno

4) Pasuje tam i krytka z jiného Peugeota (tuším, že 605), která je podstatně levnější. Sám to tak mám. Potrénuj hledání zde na fóru a najdi si to. To hledání se Ti bude ještě moc hodit ;)

PS: Vítej na klubu !!! :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...