hrasko Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 Mam dotaz. Ked chvilu jazdim teplota motora sa drzi niekde nad 70° az max 80° a pri neutrale mi vyrazne kolisu otacky niekde medzi 800 az cez 1500 ked chvilku postojim (napr.na cervenej) motor sa zohreje e pekne si drzi otacky na tych cca 800...akonahle sa rozbehnem a ochladi sa, zase skacu ... Taktiez ked dlhsie stojim dakde v kolone staci par minut a teplota ide rychlo hore na nejakych cez 90°...Moze byt na vine termostat? Ak ano aky typ treba lebo nasiel som 2 typy a to s otvaracou teplotou 83° alebo s 89°... Diki za rady.. Citovat
hrasko Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 ...a moze to byt aj daco ine ako termostat? Citovat
Misos Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 Samozrejme: krokový motorček voľnobehu, snímač polohy škrtiacej klapky (potenciometer), samotná škrtiaca klapka, špinavá klapka, netesnosť v sacom potrubí, netesnosť na rezonátore, nekvalitné palivo... Citovat
kmotrik Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Zkusil bych se mrknout i na čidla teploty chladící kapaliny (u termostatu ) - u 306té jsou dvě, jedno pro budík a druhé pro ŘJ .. tuším že modré je pro budík a zelené právě přo ŘJ - mě kolísali otáčky tak, že občas drželi, občas vyskočili na 1400 a drželi .... čidlo si myslelo že je motor pořád studenej. Já čistil klapku, vyměnil krokovej motůrek, zkoušel jinej MAP senzor, přetěsňoval všechny hadice v sání a dělalo to pořád. Třeba to tvé čidlo mate ŘJ ještě jinačím způsobem . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.