zazaa Odesláno 23. prosinec 2002 Odesláno 23. prosinec 2002 2 makovice > ses na FELu ?? tam sem taky nejakej cas pusobil teda pokud sem pochopil CVUT FEL a o barak vedle je strojarna Citovat
oddie Odesláno 23. prosinec 2002 Odesláno 23. prosinec 2002 Zazaa: bingo, tam jsem zas působil já... Citovat
Mateso Odesláno 23. prosinec 2002 Odesláno 23. prosinec 2002 tak se teda pripojim k diskuzi o vyfuku, kdyz uz jsem to tim plankem zacal...jak jest psano vyse...svody a trubka dozadu urcite zvysi vykon, ale jen v max otackach a ruku na srdce, jak casto jezdite v max otackach po meste? mne slo spise o lepsi akceleraci a zaber odspodu, takze ackovej vyfuk, jak jset psano take vyse je "to idealni" ...samozrejme trosku jinak je to u turbomotoru, kde je taky lepsi otevreny vyfuk...ale to je na dlouhe povidani atd...proste to berte tak, ze s timhle vyfukem vam auto bude lepe tahnout odspodu ( mi treba uz kolem dvou tisic)...a to je vsechno...a vyrobit vyfuk, kterej hodne rve nejni zadny umeni...ale i s timhle uz sem spustil nejakymu troubovi alarm...a to jsem jenom nastartoval....:-) Citovat
Bimbo Odesláno 8. únor 2004 Odesláno 8. únor 2004 No jestli se teda budete někdo pokoušet stavět ten výfuk tak bych měl na prodej izolaci která vydrží 1250°C,její rozměry jsou 20x60xněco kolem 5000.Je to v mm.Postavil jsem si jinej ladák a potřeboval jsem do něj taky izolaci,ale tohle všechno mi ještě zbylo,tak jestli někdo budete chtít tak je k mání za 500Kč.Piště mi na mail jestli jo.Zatim Citovat
zoby Odesláno 9. únor 2004 Odesláno 9. únor 2004 počítám že co jste tu psali je na benzín. a jak je to s naf?ákem? co by ten A-čkový výfuk udělal s naftou? Citovat
KasoMakac Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Mateso A proc u turba otevreny vyfuk? Co to je? Trubka? Jsem jenom zvedav na technicke vysvetleni. Klidne bych si o tom i dele povidal ;-) - pokud mas samozrejme cas. [Editován dne 30/3/04 KasoMakac] Citovat
Mateso Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 no proč...protože turbo tlačí směs do válců pod přetlakem zatímco atmosférický motor si vzduch \"cucá\" (což jde dobře slyšet např. u konusového filtru) a tudíž mu protitlak potažmo rezonance pomáhají vyplachovat válce....turbo ti to do válců natlačí a tím pádem se tam vyplachování řeší jednodušeji...to? můj názor...očekávám bouřlivé reakce, ale myslím si, že právě takhle to je.... Citovat
Mateso Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 jo a ještě jsem zapoměl...otevřený výfuk může být i ta trubka od svodů, ale pak je ten zvuk dost brutální a na běžné ježdění nevím nevím.... Citovat
Marty Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 2 zazaa&oddie: A přes ulici je VŠCHT a tam jsem zase působil já .........a snad ještě budu:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.