Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 2.0 HDi 80kW _piškotek_ PetrCoupe _ NOVE FOTA

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak jsem před týdnem prodal Coupátko a včera jsem si koupil sedana v naftě. Je to má první nafta, tak se ještě učím.

nějaké info:

2.0Hdi 80kW ( Plánuju chip )

Rok 2000 / v provozu 6.2001

Nalítáno to má 190 000, ale neveřím tomu :nevim

Dovoz z francie, jsem tu třetím majitelem.

Je to v plné palbě krom kůže. Takže tempomat, el sedačky, ABS a další blbince.

Interiér béžový, celkově čistý.

Foto hýýýr :

snc00669.jpg

snc00671.jpg

snc00670l.jpg

snc00672q.jpg

snc00673.jpg

snc00674.jpg

[upravil dne 30/6/11 20:50 PetrCoupe]

Odesláno
Pěknej piškot, ale hned plánuješ chip, žeš rovnou nevzal 2,2 HDI :myslim

Když měl otec před několika mnoha lety 406 ve 2.0hdi, tak ji chipnul na 100 a bylo to celkem žrádlo :D . Neříkám že ten chip chci hned teď, ale časem určitě. :)

Všechno má svůj čas :)

Odesláno

Pánové, mám na vás dotaz : Jak je tlačítko na ESP, je tam i tlačítko -> Bílá šipka a v ní obrys auta. Jde to zmáčknout a svítí to oranžově. K čemu to slouží? :)

Odesláno

agressor: já do toho tolik nevidím, ale vcelku bych tomu věřil, protože 2,2 HDi se do moc aut nedávala ... ale tak v koutku duše sním o coupé ... ale v mém případě to musí být ropa :aut

jinak RHZ je povedený motor, alespon dle hodnocení zde na foru, takže jen a jen dobrá volba.

Odesláno

pěkný auti,interiér vypadá zachovale,za kolik jsi ho sehnal?nech si podle VIN zjistit servisní historii!a uvidíš kolik to má asi v kulichu,jinak dík zas obchod došlo to v pořádku!!:D:papa

Odesláno

..2.2 hdi praveže bolo kopec takmer v každej dodávke bol ten motor a neviem presne ake diely mysliš..ja mam 2.2 hdi ale tiež je to nič moc tak som dal chip a je to lepšie ale stale nie podla mojich očakavaní,je tam slabe turbo takže pojde ine..

..ale ta tvoja 406ka je krasa aj vybava paradna a bud rád že nemaš kožu to je len na zlosť,čo ja by som dal za to keby mam látku namiesto kože

Odesláno

Díky díky. Zatím jsem maximálně spokojenej :) Jsem jak malý děcko, když je čas tak jsem u auta, ale přítulkyni už to začíná štvát... :D ..

Jinak původní cena byla 69 000. Ale stáhli jsme ho na 65 000, takže super :D .

Motor byl při koupi zasr*nej od bahna, jakoby před prodejem jel \"poslední rally\" . Včera jsem to nechal spláchnout vapkou a je jak novej ( nahodím foto ) . Ještě jsme na soustruhu stáhli hrany na kotoučích a už jsem přezul na letní Goodyearky.

Odesláno

Co to máš za bordel v tom předním kufru? :D:D:D Máš to moc pěkné, jen si přidělej masku. Chybí Ti tam všechny tři čudly ;)

[upravil dne 13/3/11 21:35 Andreww]

Odesláno

Díky :-) masku přicvaknu. Chci se zeptat, neví někdo na kolik zrhuba přijdou 4 silenbloky a 2 nacvakávací čudlíky na kryt motoru? Kryt mám naleštěnej v garáži... :( :-D

Odesláno

Pěkná 406. Jinak ty čudlíky koupíš každé mototechně. Pokud máš alespoň jeden, tak si jej vezmi sebou a určitě vyberete za příznivou cenu;)

Odesláno

No on to nie je len kusok gumy, ako nahrada sa da samozrejme pouzit obycajna zavitova tyc a na nu nasunut kusok zahradnej hadice tenkej alebo nieco podobne... :)

Kazdopadne tieto nove silentbloky su uz zevraj nejako vystuzene a vnutri by mali mat aj trocha kovu, tak som zvedavy kolko vydrzia, zatial maju rok a nic im nie je :)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...