Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsetkych. spozoroval som jednu vec na mojej 307cke. po nastartovani asi po 15 sekundach mi zacne niekde pod palubovkou pri nohach z brzdoveho pedalu unikat vzduch .je to pocut ako slabe sycanie .po jemnom stlaceni pedalu to prestane . brzdy su ok. neviete co by to mohlo znamenat? dakujem

Odesláno

o ten je pri motore, ale sičanie moze ist od pedalov. Ale rozmyslam keby bol fuc ventil brzdy by boli makke a zvadli by :(

a len pri starte ??

ked vypnes motor tak nic?? skus vtedy s pedalom ci sa neobjavy ten zvuk.

ale najskor to moze fucat od posilovaca.. od pedala ti ide taka oska do posilovaca a tam moze byt trabble.

Odesláno

hmmm. ved som aj cumel na to jak svokra na seherezadu a na nic som neprisiel ....skusim tam fuknut dym s cigarety mozno zistim kde je problem .

[upravil dne 8/3/11 20:46 slovak01]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Stejný problém se mi zničehonic objevil včera.Při nastartování a sešlápnutí pedálu brzdy se ozve od pedálu takové odfouknutí vzduchu.Je to při každém sešlápnutí.Při vypnutí motoru je to opět slyšet.Brzdy však brzdí,dokonce včera jsem jel asi 30km a nic nevyfukovalo.U pedálu je válec,zřejmě posilovač a ten je přikryt gumou se 4výdechy.Díval jsem se i od motoru,ale tam je vše v pořádku.I brzdový válec je ok.Zřejmě posilovač.Nevím.

Odesláno

Ale vzdyt to je normalni vec,ne!!

Pokud neni pri brzdeni pedal tvrdy tak vsechno funguje.

A jak pise pastorek tak je to podtlak a nepretlak.

Takze bych to neresil.

Odesláno

To,či máš v poriadku manžetu posilovača brzd zistíš tak,že ked doma zaparkuješ,zhasneš motor a aj po cca 5 tich minutach stlačiš pedál brzdy aj 3x za sebou mal by byt ešte podtlak a pedal pojde lahko stlačat.Až ccas 4-5x už bude pedal tvrdý. Ak bude pedal tvrdý už na prvý krat-maš manžetu v háji. Naštartovaný motor ti robí v posilovači brzd podtlak a ten sa (ak je manžeta špatná) po chvílke stratí ak zhasneš motor a preto pedal stvrdne hned.

Aj tak si myslim ze to je manzeta posilovaca.

[upravil dne 26/4/11 14:11 Existujuci]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...