slovak01 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 zdravim vsetkych. spozoroval som jednu vec na mojej 307cke. po nastartovani asi po 15 sekundach mi zacne niekde pod palubovkou pri nohach z brzdoveho pedalu unikat vzduch .je to pocut ako slabe sycanie .po jemnom stlaceni pedalu to prestane . brzdy su ok. neviete co by to mohlo znamenat? dakujem Citovat
Bamatala Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 posilovač?? možno aj spätný ventil je fuč Citovat
slovak01 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 neviem to identyfikovat odkial to ide ...sakra tak pisem sem bo su tu sikovny chlapci a mozno niekto helfne Citovat
slovak01 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 a o aky ventyl sa jedna? nachadza sa pod palubkou? Citovat
pastorek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Malo by to byť opačne. To syčanie nieje unikajúci vzduch ale nasávaný a malo by to byť pri brzdovom pedále. Znamenalo by to deravý posiľovač bŕzd. Citovat
slovak01 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 no mozne to je lebo je to len pocut a moze to byt aj podtlak ....existuju nejake tesniace kruzky na brzdovy valec ale neviem ci je to moj pripad...ci? Citovat
Bamatala Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 o ten je pri motore, ale sičanie moze ist od pedalov. Ale rozmyslam keby bol fuc ventil brzdy by boli makke a zvadli by a len pri starte ?? ked vypnes motor tak nic?? skus vtedy s pedalom ci sa neobjavy ten zvuk. ale najskor to moze fucat od posilovaca.. od pedala ti ide taka oska do posilovaca a tam moze byt trabble. Citovat
slovak01 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 hej je to pocut len pri nastartovanom motore a mam pocit ze to zosilnie ked pridam plyn. a ked zhasnem motor tak to pomaly utichne.a pedal je normalny a nevedne Citovat
Bamatala Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 pripada mi to ako posilovač...tazko nadialku .. asi ho treba vybrat alebo poriadne to obkuknut či fakt nie je deravy Citovat
slovak01 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 hmmm. ved som aj cumel na to jak svokra na seherezadu a na nic som neprisiel ....skusim tam fuknut dym s cigarety mozno zistim kde je problem . [upravil dne 8/3/11 20:46 slovak01] Citovat
P607Olda Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Je to netěsný posilovač. Na 406 to stálo 5000, tady to bude podobné. Kouřem nic nezjistíš, nasává to. Citovat
slovak01 Odesláno 10. březen 2011 Autor Odesláno 10. březen 2011 takze mne nepomoze ta opravna sada gumiciek , ako som niekde cital??? Citovat
slovak01 Odesláno 10. březen 2011 Autor Odesláno 10. březen 2011 a este jedna otazka . mozem s tym tak jazdit? lebo brzdy su v pohode len ma stve to fucanie . ktore aj tak pocas jazdy nejak zvlast nepocut Citovat
pastorek Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Väčšinou sa malé netesnosti časom zväčšujú. Keby si niekedy zažil zlyhanie bŕzd tak sa nepýtaš a rovno opravuješ. Citovat
francek169 Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 Stejný problém se mi zničehonic objevil včera.Při nastartování a sešlápnutí pedálu brzdy se ozve od pedálu takové odfouknutí vzduchu.Je to při každém sešlápnutí.Při vypnutí motoru je to opět slyšet.Brzdy však brzdí,dokonce včera jsem jel asi 30km a nic nevyfukovalo.U pedálu je válec,zřejmě posilovač a ten je přikryt gumou se 4výdechy.Díval jsem se i od motoru,ale tam je vše v pořádku.I brzdový válec je ok.Zřejmě posilovač.Nevím. Citovat
straki007 Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 Ale vzdyt to je normalni vec,ne!! Pokud neni pri brzdeni pedal tvrdy tak vsechno funguje. A jak pise pastorek tak je to podtlak a nepretlak. Takze bych to neresil. Citovat
Existujuci Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 To,či máš v poriadku manžetu posilovača brzd zistíš tak,že ked doma zaparkuješ,zhasneš motor a aj po cca 5 tich minutach stlačiš pedál brzdy aj 3x za sebou mal by byt ešte podtlak a pedal pojde lahko stlačat.Až ccas 4-5x už bude pedal tvrdý. Ak bude pedal tvrdý už na prvý krat-maš manžetu v háji. Naštartovaný motor ti robí v posilovači brzd podtlak a ten sa (ak je manžeta špatná) po chvílke stratí ak zhasneš motor a preto pedal stvrdne hned. Aj tak si myslim ze to je manzeta posilovaca. [upravil dne 26/4/11 14:11 Existujuci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.