Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ciao panove...mam jeden dotaz mam 406 2.0hdi 2000 rok..auto ma 223 000km...kupoval som to v bazare..ale bohuzial to nema servisnu knihu...a tak neviem teraz kedy bi trebalo vymenit rozvody...bol som za chlapikom v bazare...a vravel mi ze tak kazdych 130 000km..no ale radsej som sa chcel spytat tu skusenejsich...kedy bi som ich mal vymenit teda??:autvopred diky za odpoved

Odesláno

Skontroluj si ci to je napnute, skontroluj ci sa da este citat cisla z remena. Ked je to priblizne takto ok a moc to neni vytahane tak nieco to este vydrzi, ale zas kvoli vodnej pumpe a kladkam yb som to menil, ja som mal s jednym autom skoro nove rozvody, auto dlho stalo a vodna pumpa mi odisla po 2 mesiacoch, chvala bohu na okoli domova a vecer som to aj hned vymenil ;)

Odesláno

noo tak diky moc:(...hadam mi to vydrzi do tej vyplaty..22 23 24:)...a ak by ste mi mohly este poradit..ak vas teda mozem poprosit..co to vinde asi??...abi som sa vedel nachystat...diky moc

Odesláno

Od toho zavisi kde kupujes, servis cca 110 az nekonecno(mal som ponuku aj 250 eur :D ) ked mas dobreho znameho tak to mas za 70-80 eur;)

a pri kupe davaj pozor na trochu nekvalitne veci :myslim Aspon nech ten gates je :super

[upravil dne 8/3/11 15:41 crazybiker]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...