comm Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Cavas all. Mam taky drobny problem tecie mi z filtra konkretne z toho bieleho sr.ca ani neviem ako to mam nazvat, len viem to, ze to funguje ako prietokovy termostat. tu davam foto pre predstavu. Inak su to tie cierne filtre kde sa dava vlozka. Auto je 406 2.1TD Pozeral som v servisboxe ale tam len cele a vobec netusim ci by predali iba tu cast. Ak ste to niekto riesil a vyriesil popripade vrazil nejaku nahradu tak mi dajte vediet nech to mam za sebou. dik [upravil dne 8.3.11 15:35 comm] Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 ještě jsem to nedělal, ale demontoval bych filtr, vytáhl (třeba i odvrtal) ten střed a ucpal přesně vytočeným válečkem ze silonu a na něm dva zápichy pro O kroužky:myslim [upravil dne 8/3/11 16:44 ozzy56] Citovat
comm Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 to nie je zly napad len problem je vtom ze je tam podtlak ked cerpadlo si taha naftu samo. tu staci mala netesnost a zacne tahat vzduch a to velmi. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 to samozřejmě vím,ale přes ty dva O kroužky se nic nedostane--samozřejmě ten předehřev by nefungoval Citovat
crazybiker Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 To je v poho, mas tam taku pliesku(blokovaciu) tu vytiahni vytiahni ten biely bazmeg, a mas tam klasicke gumene o-kruzky.Do najblizsej predajni zajdes, kupis si silikonovy,nahodis,poskladas a mas to ok Celkom zaujimava zavada,raz sme to mali aj na 405. Citovat
oddie Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Už se tu řešilo několikrát, včetně fotek vnitřku. Citovat
Benžík Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 A co termostat nechat uvnitr, odmastit to a zvenku termostat zalepit silikonem? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 podle fotky bych řekl, že silikonem už zkoušel Citovat
comm Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 silikonom som to zatiahol a nepomohlo. Oddie hladal som to ale nedokazal som to najst. Inak by som to sem nepisal pravidla znam velmi dobre! Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 takže oprava jednoduchá, taky jsem to hledal, ale to hledání tady:roll--na to prostě nemám Citovat
oddie Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Tohle by mělo bejt v Udělej si sám, já to najdu podle toho, že vím, že to řešil Dundee, jinak by to mělo jít ještě podle \"nádobka filtru\". Citovat
Benžík Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Sorry, koukam na to v mobilu a ta fotka se mi furt nechce otevrit. Citovat
comm Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 Dik oddie Tak rozobrate to mam ta klec ci co toje je uplne rozpadnuta a to tesnenie je tvrde ako beton. Teraz uz len najst nahradu. [upravil dne 8.3.11 20:49 comm] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.