Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cavas all.

Mam taky drobny problem tecie mi z filtra konkretne z toho bieleho sr.ca ani neviem ako to mam nazvat, len viem to, ze to funguje ako prietokovy termostat. tu davam foto pre predstavu.

Inak su to tie cierne filtre kde sa dava vlozka.

Auto je 406 2.1TD

07032011001.th.jpg

Pozeral som v servisboxe ale tam len cele a vobec netusim ci by predali iba tu cast. Ak ste to niekto riesil a vyriesil popripade vrazil nejaku nahradu tak mi dajte vediet nech to mam za sebou.

dik

[upravil dne 8.3.11 15:35 comm]

Odesláno

ještě jsem to nedělal, ale demontoval bych filtr, vytáhl (třeba i odvrtal) ten střed a ucpal přesně vytočeným válečkem ze silonu a na něm dva zápichy pro O kroužky:myslim

[upravil dne 8/3/11 16:44 ozzy56]

Odesláno

to nie je zly napad len problem je vtom ze je tam podtlak ked cerpadlo si taha naftu samo. tu staci mala netesnost a zacne tahat vzduch a to velmi.

Odesláno

To je v poho, mas tam taku pliesku(blokovaciu) tu vytiahni vytiahni ten biely bazmeg, a mas tam klasicke gumene o-kruzky.Do najblizsej predajni zajdes, kupis si silikonovy,nahodis,poskladas a mas to ok ;) Celkom zaujimava zavada,raz sme to mali aj na 405.

Odesláno

silikonom som to zatiahol a nepomohlo.

Oddie hladal som to ale nedokazal som to najst. Inak by som to sem nepisal pravidla znam velmi dobre!

Odesláno

Dik oddie

Tak rozobrate to mam ta klec ci co toje je uplne rozpadnuta a to tesnenie je tvrde ako beton. Teraz uz len najst nahradu.

[upravil dne 8.3.11 20:49 comm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...