Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

..no ja mam vahu vzduchu novu,origo siemens a už by som ju viac nekupoval nabuduce ju dame OFF v softe je to lacnejšie a spolahlivejšie...

..a ja som egr zaslepil hned na každom aute to tak robim

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Problém s nouzovým režimem motoru mám taky a to od začátku kdy jsem auto koupil, při větší zátěži spadne motor do nouzového režimu, nejde vytočit nad 2700 ot, spadne výkon, kontrolka motoru se nerozsvítí ale diagnostika hlásí že by svítit měla, řekl bych že se časem tento stav zhoršuje, nouzový režim častěji, motor nežere olej, co muže být příčina? EGR, přepouštěcí ventil nebo turbo samotné, solenoidy jsem prohazoval mezi sebou, nemělo to žádný vliv, podtlak by mel byt taky ok

Odesláno

Podavaci tlak nafty.

Vysoky tlak nafty.

Vstrikovac.

DRV ventil.

VT cerpadlo.

Dej vypis z diagnostiky.Chyba tam urcite je.

Sviti ti kontrolka diagnostiky kdyz zapnes klic..........po nastartovai zhasne??

Odesláno

výpis diagnostiky nemám, mám doma ELM327 tuším ale teď nemám notes, ze začátku jsem si nechal udělat diagnostiku na nějaké origo mašině u soukromníka, žádný problém, jenom odchylka u jednoho vstřiku, o DRV jsem taky něco slyšel, že by tam byl problém?

Odesláno

výpis diagnostiky nemám, mám doma ELM327 tuším ale teď nemám notes, ze začátku jsem si nechal udělat diagnostiku na nějaké origo mašině u soukromníka, žádný problém, jenom odchylka u jednoho vstřiku, o DRV jsem taky něco slyšel, že by tam byl problém?

Odesláno

No já mám levnej ELM327 co jsem pořídil na dcery Punto a loni jen tak pro srandu jsem zkoušel napojit i Lucifera - program jsem zkusil kdejakej, ale maximálně mi to vyhodí údaje z čidla vzduchu, otáčky, úhel plynu a teploty, ale tlak turba určo ne-e. A co se týče chyb, tak kódy jsou někdy docela nesmyslný. Proto se divím, že by ELM uměl i jenom zmínku o nějakým turbu. Anebo holt má czbart nějakej \"opravdickej\" ELM kabel a ne hračku jako já - i když zapojení čipu je řek bych daný a programy taky, tak nefim...já to moc neřešil, protože ctím názor že na PEU patří PP :myslim

(Neodpustím si rejpnutí: Straki - proto taky chci od tebe udělat DIA, až se tam jednou konečně octnu :aut )

[upravil dne 13/4/11 13:35 hugo.v.r.]

Odesláno

Mě to auto začlo dělat při šíleným lijáku. Pršelo a pršelo. Byla to vlhkost u váhy vzduchu, auto netahalo a nešlo vytočit víc jak 2300ot/min ... Vyschlo to a bylo to ok. Žádná kontrolka ani nouzový režim nesvítil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...