S16_106 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Ahojte chalani , kupil som si krasne 14\" alu disky, na inzerate bolo pisane,ze predtym boli obute na citroene,tak som neriesil stedovu dieru, pretoze som vedel,ze peugeot - citroen udava rovnaky rozmer tycht dier na diskoch. Problem je ale v tom,ze ked som ich chcel vcera vyskusat,tak som zistil,ze stedova diera je mensia ako na naboji,takze mi to nepasuje Ide o disky pravdepodobne z forda,kedze stedova diera ma 63mm a ja potrebujem na puga 65 mm. Myslite,ze bude mozne to nejakým sposobom vysustruzit,tak aby som neohrozil bezpecnost jazdy po ich nasadeni? Je to teoreticky 1mm z kazdej strany. POradte dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 nic jiného nevymyslíš, vysoustružit nebo prodat jestli budeš dávat podložky pod disky,jde to řešit podložkou,která bude mít osazení na náboj kola 65 a na disk 63 Citovat
Qcko Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Ako pise ozzy, bud ich dat presustruzit (co nie je problem, len treba fakt cloveka ktory to poctivo a presne spravi), pripadne podlozky so zmenou stredovej diery, ale to by bolo drahsie asi a samozrejme by sa ti posunulo ET Citovat
S16_106 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 dik chalani, a este mam aj tak problem ,zase iny Ked mi to vysustruzia aj tak budem musiet dat tie podlozky ,pretoze som to vcera susal a suchalo mi vnutornu cast disku o karoseriu,je tam ET15 a akosi to na tu moju 106 je velmi malo,musim to riesit aj tak podlozkou 1cm. A to mi koleso tym padom vycnieva vonku asi 1 cm,vypada to krasne,ale co policajti Citovat
Qcko Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Ak ti pri ET15 koleso sucha o podbeh a pri podlozke 10mm mas ET25 a trci ti koleso 10mm von, tak to potom mas disky moc siroke, kazdopadne ak pojdes do podloziek, tak to mas idealne riesenie a nemusis ich ani sustruzit. Citovat
S16_106 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 Ved ja viem,ze tie disky su dost siroke ,presnejsie 8 palcov maju zadne,preto to suchanie o podbeh. ale dam vybrusit ten disk,lebo podlozky mam,bolo by zbytocne mi kupovat ,alebo vyrabat nove. Dik za rady kamrat:) Citovat
MilanF1 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Qcko: 10 mm podložky udělají z ET 15 -> ET5 ... nikoli 25 Citovat
Qcko Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Milan: sorac, ja viem, len som chcel poukazat na to ze sirka disku je velka a som to omylom pripocital:mad: ...kazdopadne 8\" na 14\" diskoch, uf, to su riadne bomby Citovat
S16_106 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 tak toto chcem vidiet nazivo Ved uvidis na najblizsom peugeot zraze Citovat
poldy Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Ved uvidis na najblizsom peugeot zraze alebo aj skor kedze si zo ZA, len ci ich budes mat na aute skor ako ja odidem Citovat
S16_106 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 Poznáš Žilinsky klub CAR MANIACS? Citovat
poldy Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Poznáš Žilinsky klub CAR MANIACS? poznam, znami je tam s corollou (myslim), ja sa ale o taketo kluby moc nezaujimam, auto je uz skor len na dojazd a casu na take aktivity moc nieje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.