Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte chalani ,

kupil som si krasne 14\" alu disky, na inzerate bolo pisane,ze predtym boli obute na citroene,tak som neriesil stedovu dieru, pretoze som vedel,ze peugeot - citroen udava rovnaky rozmer tycht dier na diskoch. Problem je ale v tom,ze ked som ich chcel vcera vyskusat,tak som zistil,ze stedova diera je mensia ako na naboji,takze mi to nepasuje :( Ide o disky pravdepodobne z forda,kedze stedova diera ma 63mm a ja potrebujem na puga 65 mm. Myslite,ze bude mozne to nejakým sposobom vysustruzit,tak aby som neohrozil bezpecnost jazdy po ich nasadeni? Je to teoreticky 1mm z kazdej strany. POradte :)

dakujem

Odesláno

nic jiného nevymyslíš, vysoustružit nebo prodat

jestli budeš dávat podložky pod disky,jde to řešit podložkou,která bude mít osazení na náboj kola 65 a na disk 63

Odesláno

Ako pise ozzy, bud ich dat presustruzit (co nie je problem, len treba fakt cloveka ktory to poctivo a presne spravi), pripadne podlozky so zmenou stredovej diery, ale to by bolo drahsie asi a samozrejme by sa ti posunulo ET :papa

Odesláno

dik chalani, a este mam aj tak problem ,zase iny :D

Ked mi to vysustruzia aj tak budem musiet dat tie podlozky ,pretoze som to vcera susal a suchalo mi vnutornu cast disku o karoseriu,je tam ET15 a akosi to na tu moju 106 je velmi malo,musim to riesit aj tak podlozkou 1cm. A to mi koleso tym padom vycnieva vonku asi 1 cm,vypada to krasne,ale co policajti :D

Odesláno

Ak ti pri ET15 koleso sucha o podbeh a pri podlozke 10mm mas ET25 a trci ti koleso 10mm von, tak to potom mas disky moc siroke, kazdopadne ak pojdes do podloziek, tak to mas idealne riesenie a nemusis ich ani sustruzit.

Odesláno

Ved ja viem,ze tie disky su dost siroke ,presnejsie 8 palcov maju zadne,preto to suchanie o podbeh. ale dam vybrusit ten disk,lebo podlozky mam,bolo by zbytocne mi kupovat ,alebo vyrabat nove. Dik za rady kamrat:)

Odesláno

Milan: sorac, ja viem, len som chcel poukazat na to ze sirka disku je velka a som to omylom pripocital:mad:

...kazdopadne 8\" na 14\" diskoch, uf, to su riadne bomby :aut

Odesláno
Poznáš Žilinsky klub CAR MANIACS? :aut

poznam, znami je tam s corollou (myslim), ja sa ale o taketo kluby moc nezaujimam, auto je uz skor len na dojazd :D a casu na take aktivity moc nieje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...