kozma307 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Mám taký problém s mojou 307 Break, že keď zaťažím zadok auta tak mi strašne pláve auto a nedrží stopu v zákrute. Pod zaťažením rozumiem dvaja na zadných sedadlách. Zároveň mi aj hneď sadne zadok auta. V čom môže byť problém? Už som rozmýšľal aj nad záťažovými pružinami MAD. Ale problém bude asi niekde inde. Ani s originál nápravou by to nemalo robiť. Doteraz som nemal s tým problém. Skúste poradiť, že čo by to mohlo byť. Vopred Vám ďakujem. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 zkontroluj vůle na celém spodku (obě nápravy), kontrola (test) tlumičů Citovat
kozma307 Odesláno 9. březen 2011 Autor Odesláno 9. březen 2011 Test tlmičov OK. A nemôže byť unavená zadná pružina? Totiž minulý rok som prerábal byt a pár krát som riadne naložil auto so stavebným materiálom. Ale na druhej strane, nebolo to až také hrozné. Moje predošlé autá to kľudne zvládli. Nemáte skúsenosti s tými záťažovými pružinami MAD? Hlavne ma zaujíma, že ako sa chová auto v zákrutách po výmene. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.