Bubik PD Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Po nastartovani auta a vycuvani mi zacal hucat motor a volantom ide tazko tocit.Staci ked na volnobeh otocim volantom motor zacne hucat a citim vibracie ked dam volant do roviny prestane..Po zaradeni 1.ky sa to este zhorsi a motor ma hrozny zvuk.Co mi odislo? Da sa stym ist 25 km do servisu? Dakujem za skoru odpoved. Citovat
pastorek Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Podľa popisu to vyzerá na posiľovač riadenia. Skontroluj hlahinu oleja, možno je iba málo. Citovat
Bubik PD Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 Oleja je dostatok.Odislo cele cerpadlo posilovaca riadenia.Cena aj s pracou v origo servise Peugeot cca 450 eur.:-(( Citovat
Bubik PD Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 Co sa moze na takom cerpadle pokazit,ze ho treba cele vymenit? To sa neda opravit? Mozno tam napr. prasklo dajake tesnenie a oprava by stala par eur .................mozno pisem blbost ....len tipujem. Robil niekto nieco podobne? Citovat
pastorek Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Tesnení je tam pomerne málo lebo tesnosť je dosiahnutá presnosťou pri výrobe. Stačí vôľa na ložisku a už to vnútri netesní. Citovat
lubokpz Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 skus http://www.autobazar.eu/sk/peugeot-206-servocerpadlo-id1672733.html alebo http://www.autobazar.eu/sk/brands.php?page=1&cat=12&q=peugeot+206&operators=quotes&plustype=9&submit=Vyhlada%C5%A5+%21 pripadne sa tam pokukaj Citovat
21Grams Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Zozen bud z vrakaca, alebo repas, kazdopadne 450E by som za to nedal ani nahodou, nieje to nic zlozite, menil som ho uz 2x a pohoda;) Citovat
romik1 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 skus zavolat mojmu mechanikovi. Ten mi robi auto odkedy ho mam a som s nim spokojny. kontakt ti poslem v SZ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.