Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to podle tohodle popisu pozna jen jasnovidec. Napiš na jakej kvalt tam maš tech 120, potom dělá to i když to vytočíš na místě? Muže to být výfuk, ten silentblok, převodovka bez oleje, co já vím:myslim

Odesláno

mal som nieco podobne na 405ke.. kym som sa rozbiehal nic extra... ale ked som tlacil nad 100km/h tak to hucalo nenormalne.. nakoniec bol na chybe horny silenblok motora.. ale pravdaze moze byt toho dost vela.. treba to riadne pozriet...alebo to nechat na odbornika:D

Odesláno

Je to na 5. Otáčky 3800. Víc jak 120 nejezdím protože pak už je to hroznej hluk. Když jsem měnil vzduch filtr, sundaval jsem celé potrubí. Když jsem ho vrátil a \"ohnul\" trochu dolů bylo auto mnohem. tišší . Ale pak jsem s tim hýbal a zase to řve. Nevim jestli to může nějak souviset. Pak už se mi to nepovedlo :-(

Odesláno

najlepšie asi ... daj na zdvihák sadni dnu nastartuj , hod tam qvalt a mechanik nech z monter pákou skusi ponatahovat zaradom silenbloky...mechanici vedia o co ide

hned budes vediet ci je to silenblok alebo ee :D

Odesláno
najlepšie asi ... daj na zdvihák sadni dnu nastartuj , hod tam qvalt a mechanik nech z monter pákou skusi ponatahovat zaradom silenbloky...mechanici vedia o co ide

hned budes vediet ci je to silenblok alebo ee :D

Je náročná výměna. Dá se to zvládnout v garáži?

A kde na netu sehnat?

A taky nemám deku pod víkem motoru.

[upravil dne 11.3.2011 16:29 Cliwe]

[upravil dne 11.3.2011 17:18 Cliwe]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...